Bratac,za 1700 evra ima da kupiš auto bog da te vidi, u Nemačkoj ili Austriji. Tamo su polovna kola maltene još malo pa džabe,bio sam više puta tamo pa znam šta govorim.
Ako imaš nekog rođaka da ti pogleda autiće zta te pare, snađi se nekako. Nemoj ovde da kupuješ auto jer smo mi Srbi mnogo gadan i zajeban narod kada prodajemo kola,hvalimo i magarca a kamoli konja...ako kapiraš na šta mislim.
Čoveče,za 800 evra moj vozač je kupio Fiat Punto 2002. godište,prešao oko 110.000 km i u perfektnopm stanju je bio,niti ogreban niti negde ulubljen.Mehanički je bio besprekoran. Nemci su ti to,brate moj,oni održavaju kola a i imaju mnogo više para od nas za servise pa im se može. Dakako,i putevi su im ohoho bolji nego naši.
Pošto je za ovaj auto legalizacija oko 800 do 1000 evra,zavisi od kubikaže motora,ladno bi mogao da tamo u Nemačkoj ili Austriji nađeš neki dobro očuvan auto,2002. ili 2003. godište ali ćeš tu biti siguran šta si dobio. Naravno,to sve pod uslovom da imaš čoveka koji bi hteo da ti pomogne za ovako nešto.
Dakle,pazariš auto od 800 do 1000 evra tamo i na carinjenje i legalizaciju daš još oko 700 evra do 1000, i eto. Voila, imaš mnogo noviji auto, a ne ovi krševi iz 1997, to je katastrofa šta se kod nas nudi za prodaju i koliko podvala ima.
Live long and prosper.
Permission to come aboard,captain.Permition granted.