Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Vanzemaljci i Buducnost Zemlje

elitemadzone.org :: MadZone :: Vanzemaljci i Buducnost Zemlje
(Zaključana tema (lock), by Goran Mijailovic)
Strane: << < .. 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 ... Dalje > >>

[ Pregleda: 260156 | Odgovora: 1682 ] > FB > Twit

Postavi temu

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

huanitastaff

Član broj: 204281
..178.212.adsl.dyn.beotel.net.

+7 Profil

icon Re: Vanzemaljci i Buducnost Zemlje07.08.2011. u 18:35 - pre 167 meseci
ne moras pricati o tome, ali pocinjem da mislim da su vecina prisutnih ovde vanzemaljci. da li sam ja vanzemljac?

0

Sceka
Zoran Scekic
Recording Engineer, Producer
Studio Neverne Bebe
Beograd

Član broj: 94496
*.dynamic.sbb.rs.

Sajt: www.linkedin.com/in/sceka

+4501 Profil

icon Re: Vanzemaljci i Buducnost Zemlje07.08.2011. u 18:42 - pre 167 meseci
Citat:
huanitastaff: ne moras pricati o tome, ali pocinjem da mislim da su vecina prisutnih ovde vanzemaljci. da li sam ja vanzemljac?

Mozes li nocu oko 23h da kamenom velicine pola pesnice sa 25 do 35 metara pogodis sijalicu ulicne svetiljke tako da se ne razbije, ali pri tom moras da nosis naocare za sunce bilo koje marke i oblika?! Ali pazi - ne pre, ne kasnije - tacno u 23h, nebitno godisnje doba. Mozes li?!

Pozdrav!
"Grand Magus and Supreme Wizard of professional
audio applications in the known universe and beyond"
E-Mail: [email protected]
Home Page: http://www.linkedin.com/in/sceka

:) "Nije ti palo na pamet da nekom inteligentnijem postu daš lajk?" (By Nebojsa)

Pravi biser: „Sada sumnjam da bih ucestvovao u poboljsavanju Nebojsinog foruma.”

0

huanitastaff

+7 Profil

icon Re: Vanzemaljci i Buducnost Zemlje07.08.2011. u 18:46 - pre 167 meseci
Imas pp.
Ne znam da li mogu. Nisam probala. Cak stavise, nije mi palo na pamet nikad tako nesto :)
Ti mozes?

0

Sceka
Zoran Scekic
Studio Neverne Bebe
Beograd

*.dynamic.sbb.rs.

+4501 Profil

icon Re: Vanzemaljci i Buducnost Zemlje07.08.2011. u 18:51 - pre 167 meseci
Pa ne bih smeo... Ali dobro, ja mogu.

Pozdrav!

:) "Nije ti palo na pamet da nekom inteligentnijem postu daš lajk?" (By Nebojsa)

Pravi biser: „Sada sumnjam da bih ucestvovao u poboljsavanju Nebojsinog foruma.”

0

huanitastaff

+7 Profil

icon Re: Vanzemaljci i Buducnost Zemlje07.08.2011. u 18:52 - pre 167 meseci
Zasto ne bi smeo i kako znas da mozes onda????

0

Onaj

Član broj: 260000
*.adsl.eunet.rs.

+196 Profil

icon Re: Vanzemaljci i Buducnost Zemlje07.08.2011. u 18:57 - pre 167 meseci
@Sceka

Zaigrao si se, ohladiće ti se vanzemaljska večera u svemirskom brodu...

XD
Slobodan i otvoren internet = elementarno ljudsko pravo

+1

vaske71

Član broj: 61960
*.dynamic.isp.telekom.rs.

+109 Profil

icon Re: Vanzemaljci i Buducnost Zemlje07.08.2011. u 19:19 - pre 167 meseci
Citat:
huanitastaff: ne moras pricati o tome, ali pocinjem da mislim da su vecina prisutnih ovde vanzemaljci. da li sam ja vanzemljac?

Oces naucni dokaz da si vanzemaljac ?

Pa evo

Nauka u zadnje vreme sve vise govori da je zivot na zemlji uopste dosao na asteroidu koji je pao na zemlju.Dakle sama klica zivota na zemlji kao planeti je vanzemaljskog porekla . Ti sama jesi deo te klice zivota koja je dosla na asteroidu pitaj boga iz kog dela svemira . Da li si vanzemaljka ? Jesi naravno . Svako ko kaze da nije vanzemaljac -gresi
E boces sad nenaucno ali istinito ?
El vidis moj potpis ? - Razmisli o tome ...

Nisi odgledala video - zato ti i nije jasno ... odgledaj pazljivo nije ovo tek puki crtani .. nosi ovo veoma vaznu poruku ...

Sejo,.. sejo....sejo majstoreeee....

0

huanitastaff

+7 Profil

icon Re: Vanzemaljci i Buducnost Zemlje07.08.2011. u 19:35 - pre 167 meseci
vaske, gledala sam taj video davno, samo jednom. nema potrebe da ga gledam ponovo, jer sadrzaje takve prirode nema potrebe ponovo analizirati. sto se tice asteroida, vanzemaljskih cestica i td. kao i bilo kakvih cinjenica, za mene se svode na jedan vid prihvatanja sveopsteg misljenja, a nisam po prirodi sklona tome. po prirodi sam nepoverljiva, skeptik, sklona analiziranju svega do besvesti, cak do zamarajucih tacaka svesti. sve me interesuje, radoznala sam do te mere da ne mozes da verujes, tako da bih bila zahvalna da se uzdrzis od jet set videa kao tvog jedinog promaknuca svesti i da seju kalaca ostavis po strani kad je ova tema u pitanju.

+1

starkg
Kragujevac

Član broj: 51088
*.dynamic.sbb.rs.

+89 Profil

icon Re: Vanzemaljci i Buducnost Zemlje07.08.2011. u 19:36 - pre 167 meseci
Dobro je da ima ljudi koji se pitaju? Nekako mi je jako tesko kada pogledam neke moje komsije. Naime kada bih zapoceo neku pricu naravno da nisam ali opet kada bih zapoceo bilo sta vezano za nase postojanje od te vecine bi bio smatran ludim. Najveci domet im je da popiju pivo ispred prodavnice, i malo da popricaju o fudbalu ili politici i to je sve. Naravno ne osusjujem dobro je da su sa time srecni ili valjda jesu ne znam. Ne mogu da verujem da obicni ljudi bar nekada se ne zapitaju nesto tipa ovoga sto mi pricamo. Odaju utisak kao da nisu sposobni za tako nesto, sto je zalosno velika vecina je takva i uopste ih ne interesuje ni gram ovih tema. Naravno svi vi koji ste ovde ste drugaciji pa i ja sa vama imamo poneka zajednicka interesovanja sto je hvala bogu dobro jer covek nema sa kim da poprica. Nije inteligencija coveka kljucna uopste ima inteligentnih ljudi koji takodje nemaju tu po meni osnovnu osobinu da se pitaju. Jednostavno su poput zombija upali u ovakav tok zivota gledajuci da kao i svi "normalni" ljudi zarade sto je vise moguce novca za zivot ili bar dovoljno da prezive(sto je po meni normalnije, no naravno u Srbiji ne ostvarljivo) i to bi bilo to. Cak sta vise mnogi rekao bih vecina iako su Hriscani govore u smislu "ma ima gore neka sila!!!" Pa pobogu slavis slavu sam priznajes da si Hriscanin a ovamo sam sebe demantujes izjavama o nekoj sili koja vlada. Ja se bojim da ne interesovanje i ne zrelost velike vecine (gledano Srbiju) i dovede do toga da zapravo ta visa bica "vanzemaljci" sacekaju jos malko da se odigra proces evolucije i pomeranja svesti i naravno teznje ka tom poput nas. Ovde se ljudi dele na to uglavnom ima li dokaza ili ne, dok svi znamo taj bauk za veliku vecinu naroda da vanzemaljaca ima. Popricao sam sa jednim covekom pravnikom skoro nesto o tome naravno lik me jako postuje kao i ja njega. Kada sam mu sto procento potvrdio da ima vanzemaljaca i malo obijasnio koje su sanse lik se skenjao do jaja, kaze e sad si me bacio u bedak to je nemoguce, iako pametan ne moze da shvati kako je to moguce, a kamo li ovi ljudi da kazem obicni normalni kojima je pretezno interesovanje svakodnevno (Posao, emisije sa pinka i sport) he opisah pa 80% ljudi :)

Vidim da neki naucnici govore o ovom galaktickom poravnanju, da centar nase galaksije i te kako utice na promenu stvari u sistemu pa i na zemlji. Kazu da je moguce da ce voda promeniti svojstvo a covek i sami znate koliko procenata vode ima. I jos drugih materijala. Mozda ce to doprineti nekakvoj promeni. Na zalost nemam mnogo vremena za neka istrazivanja vreme mi je ispunjeno poprilicno nemam vremena eto da procitam osnove kvantne fizike, da pogledam malo astronomiju bioloska dostignuca verovatno bih mogao i nesto konkretnije da shvatim. No ovako porodica je najvisi prioritet :) pogotovo deca.
YU1OTW

+1

huanitastaff

+7 Profil

icon Re: Vanzemaljci i Buducnost Zemlje07.08.2011. u 19:49 - pre 167 meseci
@starkg
vidis, ja mislim da kada bi ljudi na forumima zaista konstruktivno pisali i bavili se baznom tematikom, imalo bi nekog smisla. dokle god postoje ljudi koji frustracije dosade i previse slobodnog vremena koriste kako bi pisali nesto samo reda radi, utoliko oni koji imaju stvarno nesto da kazu, bivaju oterani sa gomilom besmislenih gluposti. ne bi imalo smisla ni kada bismo svi imali isto misljenje. medjutim, na tvoj komentar o plitkosti umova kojima su fudbal i pink jedine preokupacije, mogu reci samo da je u pitanju nesvest uma i njegovih mogucnosti. letargija i kolotecina. nije svako spreman podici svoju svest na visi nivo i dozvoliti povecanje napona u mozgu. lakse je zagrliti pivo i pustiti mozak na ler. da ne shvatite pogresno, i ja volim pivo, ali ne volim ler.

+2

vaske71

Član broj: 61960
*.dynamic.isp.telekom.rs.

+109 Profil

icon Re: Vanzemaljci i Buducnost Zemlje07.08.2011. u 20:16 - pre 167 meseci
Huanita , nemoj da si brzoplet-a u donosenju zakljucak-a

Nemam ja nista protiv Sejo Kalaca , Bobana Zdravkovica itd i ovaj spot ti ne pustam zbog njih vec da pazlivo osmotris jedan uredjaj u spotu na kome pise "nesto" mnogo bitno .
To nesto sto pise na uredjaju je zaduzeno (i nije jedino nazalost) da na primer eto u Srbiji nauka ide unazad .Ona gomila malih zelenih su zapravo u spotu "sacica pametnih ljudi" (zato su i prikazani kao marsovci) .Medjutim dogadja se to da neko pojacava uredjaj i vice idemo svi a gomila pametnih zapravo umire od gluposti vecine .I to nije samo Srbija ...

[Ovu poruku je menjao vaske71 dana 07.08.2011. u 21:30 GMT+1]

0

Sceka
Zoran Scekic
Studio Neverne Bebe
Beograd

*.dynamic.sbb.rs.

+4501 Profil

icon Re: Vanzemaljci i Buducnost Zemlje07.08.2011. u 22:10 - pre 167 meseci
Spot nije vredan gledanja a ni komentara, tacka.

Da humorom ne razbijamo monotoniju svadje, uvreda, bespotrebnosti raznih... bilo bi uzasno!

Laku noc dobri ljudi, ma gde bili! :)

Pozdrav!

PS @huanitastaff odgovorio sam na PP

0

dreser

Član broj: 193131
*.ptt.rs.

+7 Profil

icon Re: Vanzemaljci i Buducnost Zemlje07.08.2011. u 22:11 - pre 167 meseci
Citat:
starkg: Ovde se ljudi dele na to uglavnom ima li dokaza ili ne, dok svi znamo taj bauk za veliku vecinu naroda da vanzemaljaca ima. Popricao sam sa jednim covekom pravnikom skoro nesto o tome naravno lik me jako postuje kao i ja njega. Kada sam mu sto procento potvrdio da ima vanzemaljaca i malo obijasnio koje su sanse lik se skenjao do jaja, kaze e sad si me bacio u bedak to je nemoguce, iako pametan ne moze da shvati kako je to moguce, a kamo li ovi ljudi da kazem obicni normalni kojima je pretezno interesovanje svakodnevno (Posao, emisije sa pinka i sport) he opisah pa 80% ljudi :)

Nisu dokazi bitni jer da ih ima ne bi mi sad ovde pisali.

Ovo boldovano nisam razumeo: kako si mu to 100% potvrdio da ima vanzemaljaca a potom objasnio koje su sanse?

0

starkg
Kragujevac

Član broj: 51088
*.dynamic.sbb.rs.

+89 Profil

icon Re: Vanzemaljci i Buducnost Zemlje07.08.2011. u 22:15 - pre 167 meseci
Koje su sanse da ih nema o tome se radi. Ja sam mu intuitivno potvrdio 100% da ih ima on zna da sam mu intuitivno rekao. I znam da ih ima sto ti ne verujes?
Niko ovde nema dokaze ali intuicija je cudo :) U opste hteo sam reci da je on takvu mogucnost smatrao neverovatnom nemogucom itd..
YU1OTW

0

dreser

*.ptt.rs.

+7 Profil

icon Re: Vanzemaljci i Buducnost Zemlje07.08.2011. u 22:27 - pre 167 meseci
Ne znam kako znas da ih ima?

Ja ne verujem u ove budalastine koje nam se serviraju svako malo kroz medije (film, tv, serije, radio, novine, net...) i znam da ih nema (ista stvar kao kod tebe-intuicija) a verovanje u nesto je sasvim druga prica. Da, verujem u mogucnost da neki oblik zivota postoji u ovoj beskrajnoj vasioni. Necu da ponavljam moje stavove jer sam ih u ovoj temi dovoljno jasno izneo pa ako te zanima ti citaj temu

0

Onaj

*.adsl.eunet.rs.

+196 Profil

icon Re: Vanzemaljci i Buducnost Zemlje07.08.2011. u 23:48 - pre 167 meseci
Ko zna koliko tek ima skeptičnih vanzemaljaca koji ne veruju da u svemiru postoje i druga bića osim njih, druga bića kao što su na primer - ljudi.

+2

Sceka
Zoran Scekic
Studio Neverne Bebe
Beograd

*.dynamic.sbb.rs.

+4501 Profil

icon Re: Vanzemaljci i Buducnost Zemlje08.08.2011. u 12:48 - pre 167 meseci
Citat:
dreser: Ne znam kako znas da ih ima?

Ja ne verujem u ove budalastine koje nam se serviraju svako malo kroz medije (film, tv, serije, radio, novine, net...) i znam da ih nema (ista stvar kao kod tebe-intuicija) a verovanje u nesto je sasvim druga prica. Da, verujem u mogucnost da neki oblik zivota postoji u ovoj beskrajnoj vasioni. Necu da ponavljam moje stavove jer sam ih u ovoj temi dovoljno jasno izneo pa ako te zanima ti citaj temu :)

Pa evo. Ja znam da ih ima. I tvrdim da ih ima, cak i da su medju nama. Kad ti budes dokazao da ih nema onda cu ja da te opovrgnem mojim evidentnim i cvrstim dokazima koji dokazuju da ih ima. Prosto i jednostavno!

Pozdrav!

0

dreser

*.ptt.rs.

+7 Profil

icon Re: Vanzemaljci i Buducnost Zemlje08.08.2011. u 16:34 - pre 167 meseci
Sceko, sine, sta ti bi? Danasnji toplotni index?

A da udaris ti jedan zestoko ohladjen kvas pa da ne dokazujemo nista?

Pozdrav! I tebi!

0

Onaj

*.adsl.eunet.rs.

+196 Profil

icon Re: Vanzemaljci i Buducnost Zemlje08.08.2011. u 17:11 - pre 167 meseci
Citat:
Sceka
Pozdrav!

Citat:
dreser
Pozdrav! I tebi!

Evo i ja da vas ovom prilikom sve pozdravim!

0

Sceka
Zoran Scekic
Studio Neverne Bebe
Beograd

*.dynamic.sbb.rs.

+4501 Profil

icon Re: Vanzemaljci i Buducnost Zemlje08.08.2011. u 19:59 - pre 167 meseci
Evo, sleteo sam da nabrzinu cimnem Kvas moj mili pa da palim dalje! Rodjendan mi je ovozemaljski danas ceo dan a ne pijem alkohol! Kakav bedak! Ali, hvala na najlepsim zeljama kojima cete me obasuti za rodjendan pa se cujemo u neko doba! :))

Pozdrav!

+1

elitemadzone.org :: MadZone :: Vanzemaljci i Buducnost Zemlje
(Zaključana tema (lock), by Goran Mijailovic)
Strane: << < .. 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 ... Dalje > >>

[ Pregleda: 260156 | Odgovora: 1682 ] > FB > Twit

Postavi temu

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.