Dobro je da ima ljudi koji se pitaju? Nekako mi je jako tesko kada pogledam neke moje komsije. Naime kada bih zapoceo neku pricu naravno da nisam ali opet kada bih zapoceo bilo sta vezano za nase postojanje od te vecine bi bio smatran ludim. Najveci domet im je da popiju pivo ispred prodavnice, i malo da popricaju o fudbalu ili politici i to je sve. Naravno ne osusjujem dobro je da su sa time srecni ili valjda jesu ne znam. Ne mogu da verujem da obicni ljudi bar nekada se ne zapitaju nesto tipa ovoga sto mi pricamo. Odaju utisak kao da nisu sposobni za tako nesto, sto je zalosno velika vecina je takva i uopste ih ne interesuje ni gram ovih tema. Naravno svi vi koji ste ovde ste drugaciji pa i ja sa vama imamo poneka zajednicka interesovanja sto je hvala bogu dobro jer covek nema sa kim da poprica. Nije inteligencija coveka kljucna uopste ima inteligentnih ljudi koji takodje nemaju tu po meni osnovnu osobinu da se pitaju. Jednostavno su poput zombija upali u ovakav tok zivota gledajuci da kao i svi "normalni" ljudi zarade sto je vise moguce novca za zivot ili bar dovoljno da prezive(sto je po meni normalnije, no naravno u Srbiji ne ostvarljivo) i to bi bilo to. Cak sta vise mnogi rekao bih vecina iako su Hriscani govore u smislu "ma ima gore neka sila!!!" Pa pobogu slavis slavu sam priznajes da si Hriscanin a ovamo sam sebe demantujes izjavama o nekoj sili koja vlada. Ja se bojim da ne interesovanje i ne zrelost velike vecine (gledano Srbiju) i dovede do toga da zapravo ta visa bica "vanzemaljci" sacekaju jos malko da se odigra proces evolucije i pomeranja svesti i naravno teznje ka tom poput nas. Ovde se ljudi dele na to uglavnom ima li dokaza ili ne, dok svi znamo taj bauk za veliku vecinu naroda da vanzemaljaca ima. Popricao sam sa jednim covekom pravnikom skoro nesto o tome naravno lik me jako postuje kao i ja njega. Kada sam mu sto procento potvrdio da ima vanzemaljaca i malo obijasnio koje su sanse lik se skenjao do jaja, kaze e sad si me bacio u bedak to je nemoguce, iako pametan ne moze da shvati kako je to moguce, a kamo li ovi ljudi da kazem obicni normalni kojima je pretezno interesovanje svakodnevno (Posao, emisije sa pinka i sport) he opisah pa 80% ljudi :)
Vidim da neki naucnici govore o ovom galaktickom poravnanju, da centar nase galaksije i te kako utice na promenu stvari u sistemu pa i na zemlji. Kazu da je moguce da ce voda promeniti svojstvo a covek i sami znate koliko procenata vode ima. I jos drugih materijala. Mozda ce to doprineti nekakvoj promeni. Na zalost nemam mnogo vremena za neka istrazivanja vreme mi je ispunjeno poprilicno nemam vremena eto da procitam osnove kvantne fizike, da pogledam malo astronomiju bioloska dostignuca verovatno bih mogao i nesto konkretnije da shvatim. No ovako porodica je najvisi prioritet :) pogotovo deca.
YU1OTW