Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Vanzemaljci i Buducnost Zemlje

elitemadzone.org :: MadZone :: Vanzemaljci i Buducnost Zemlje
(Zaključana tema (lock), by Goran Mijailovic)
Strane: << < .. 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 ... Dalje > >>

[ Pregleda: 259601 | Odgovora: 1682 ] > FB > Twit

Postavi temu

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

Odin D.
Mlađi referent za automatizaciju
samoupravljanja

Član broj: 37292

+8370 Profil

icon Re: Vanzemaljci i Buducnost Zemlje19.08.2011. u 21:28 - pre 167 meseci
Pa dobro to, nego moje pitanje je bilo ipak malo konkretnije.
Ko tacno tebi brani i kako ti brani da dolazis do istine i svemirskih brodova?

0

3way

Član broj: 241428

+2403 Profil

icon Re: Vanzemaljci i Buducnost Zemlje19.08.2011. u 21:46 - pre 167 meseci
Citat:
A sta bi pogresio? Ne tvrdim nista striktno vezano za jedan datum. Vanzemaljci nas posecuju, te posecuju. Mudrost vise svesti, skrivene tehnologije, kontrola sveta ja pricam o tome.

Pa i ja pricam o tome.
Sedam sutlijasa,
za sedam samuraja,
za sedam tramvaja.

0

starkg
Kragujevac

Član broj: 51088
*.dynamic.sbb.rs.

+89 Profil

icon Re: Vanzemaljci i Buducnost Zemlje19.08.2011. u 21:54 - pre 167 meseci
Vanzemaljci bi mogli da unište Zemlju kako bi spasili druge planete

A bas su dosadni ovi Ameri oce da ostvare ovo pa bog, a mnogo se prica zadnje vreme primecujete li, i to budu glupi razlozi za medalju.

http://www.blic.rs/Slobodno-vr...-kako-bi-spasili-druge-planete

Sta se cimate oko zivljenja, pa ako imas toliko moci kao sto tvrdi GF mozes da radis sta oces idi u neko cose svemira i igraj se i pravi gradi zivi kako ti dusa iste a moze ti se i pridruzi jos ko...

No kazu narod i dalje misli da ne postoje

http://www.trojka.rs/zanimljiv...slanika-usred-vesti-video.html
YU1OTW

0

3way

+2403 Profil

icon Re: Vanzemaljci i Buducnost Zemlje19.08.2011. u 22:10 - pre 167 meseci
Meni i dalje nije jasna citava procedura.

Dodju vanzemaljci, tamo nesto odrade i mi svi postanemo vise svesni?
Sedam sutlijasa,
za sedam samuraja,
za sedam tramvaja.

0

starkg
Kragujevac

Član broj: 51088
*.dynamic.sbb.rs.

+89 Profil

icon Re: Vanzemaljci i Buducnost Zemlje19.08.2011. u 22:22 - pre 167 meseci
Ja mislim da to nije toliko bitno, bitan je dogadjaj je li stvaran? Ili bolje receno kada?

Zamisli da mi imamo vremenplov, odemo unazad 1000 godina i nasim Penicilinom sprecimo veliku obicnu za nas epidemiju a smrtnu za njih, je li ih briga kako to radi? Nije ih briga bitno da im je bolje. Ovde se radi o odnosu "naprednosti" koji je drasticno veci od 1000.god.

Razumem to da ako je to zakon prirode jednostavno ce se desiti hteli ili ne. Da je nasem Suncu blizu kraj zivotnog veka ovih godina sta bi mi mogli?

Radi se o tome da nesto nemozemo da shvatimo pre price GF ja sam znao jednu slicnu pricu. Ali samo bez Vanzemaljaca. Da je to jednostavno promena prirode, da mnogi sastavi a jedan primer od njih je voda menjaju osobine i da to moze uticati na nas kako sam citao na bolje, dakle opet nesto slicno promena, pocetak novog doba.

A da moze da ne bude nista skoro pa moze jer niko ne raspolaze tacnim informacijama.
YU1OTW

0

ar nogard
yimisin starka
gamer
unlocated

Član broj: 107116
*.netnet.rs.

Sajt: eliteptcbusiness.com

+16 Profil

icon Re: Vanzemaljci i Buducnost Zemlje19.08.2011. u 22:25 - pre 167 meseci
Koliko god vi raspravljali ovde ipak se nesto opasno zakuvava.
Evo jos jedan video u nizu a posebno je zanimljiv deo sa Jerusalimom http://www.youtube.com/watch?v=RjGYSGbAEUM&feature=related
ereht tuo morf ma I

0

3way

+2403 Profil

icon Re: Vanzemaljci i Buducnost Zemlje19.08.2011. u 22:35 - pre 167 meseci
To u Jerisalimu je odavno pokazano da je fake :)
Sto se tice zakuvavanja, jedino se zakuvava kafica.
Sedam sutlijasa,
za sedam samuraja,
za sedam tramvaja.

0

Galactic Federation
Sabac, Srbija

Član broj: 286901
*.dynamic.isp.telekom.rs.

+58 Profil

icon Re: Vanzemaljci i Buducnost Zemlje19.08.2011. u 23:33 - pre 167 meseci
Citat:
Ko tacno tebi brani i kako ti brani da dolazis do istine i svemirskih brodova?

Elita brani svima, ja sam strpljiv, ali da su svi bar informisani kao ja, brzo bismo resili probleme.

Citat:
Meni i dalje nije jasna citava procedura. Dodju vanzemaljci, tamo nesto odrade i mi svi postanemo vise svesni?

Pa svesniji si cim saznas mnogo novih informacija, a kamo li kad dobijes bolji DNK.

Citat:
To u Jerisalimu je odavno pokazano da je fake

Po cemu? Sta je sa gomilom ocevidaca?

http://www.foxnews.com/scitech...cientist-claims/#ixzz1VZJvw5Tz
http://www.infowars.com/pay-yo...e-or-space-aliens-will-attack/
http://www.b92.net/zivot/vesti...08&dd=19&nav_id=536112

0

Odin D.
samoupravljanja

+8370 Profil

icon Re: Vanzemaljci i Buducnost Zemlje19.08.2011. u 23:37 - pre 167 meseci
Citat:
Galactic Federation: Elita brani svima, ja sam strpljiv, ali da su svi bar informisani kao ja, brzo bismo resili probleme.

A kako si ti informisan kad kazes da te sprecavaju da budes informisan?

0

3way

+2403 Profil

icon Re: Vanzemaljci i Buducnost Zemlje19.08.2011. u 23:42 - pre 167 meseci
Citat:
Galactic Federation:Pa svesniji si cim saznas mnogo novih informacija, a kamo li kad dobijes bolji DNK.

Nisi odovorio na pitanje.
Sta treba da uradi covek da postane svesniji?

Citat:
Galactic Federation: Po cemu? Sta je sa gomilom ocevidaca?

Vec vise puta je receno da ocevici nemaju veze sa mozgom. To ti ne valja ni za pasulj.

Citat:
Elita brani svima, ja sam strpljiv, ali da su svi bar informisani kao ja, brzo bismo resili probleme.

Ko te informise?

Sedam sutlijasa,
za sedam samuraja,
za sedam tramvaja.

0

ar nogard
yimisin starka
gamer
unlocated

Član broj: 107116
*.netnet.rs.

Sajt: eliteptcbusiness.com

+16 Profil

icon Re: Vanzemaljci i Buducnost Zemlje20.08.2011. u 08:15 - pre 167 meseci
Citat:
3way: To u Jerisalimu je odavno pokazano da je fake :)
Sto se tice zakuvavanja, jedino se zakuvava kafica.

Nisi me mozda najbolje razumeo.
Hteo sam da kazem da bez obzira na istinu sve deluje da se mi kuvamo za nesto vece u narednom periodu.
Da li je fake nebitno jer ako jeste onda taj fake nam serviraju ti neki svetski mocnici sa nekim ciljem(da ne dubim svima su poznati ciljevi mocnika).
Ako nije fake onda nemam pojma sta da mislim osim da se nadam da je GF u pravu jer je to sto on prica neka idealna solucija u nizu mogucih desavanja.

Kako god okrenemo malo je arogantno sa ljudske strane reci da smo sami u svemiru i odbaciti svaku mogucnost da u tom beskonacnom svemiru postoji jos neka vrsta inteligentnih bica.
Da li ce doci do nekog susreta nije nemoguce ali ne bi trebalo previse zapostaviti sve ostalo i misliti samo o tome, o tome nek misli ko je placen za to LOL.
ereht tuo morf ma I

0

huanitastaff

Član broj: 204281
...148.91.adsl.dyn.beotel.net.

+7 Profil

icon Re: Vanzemaljci i Buducnost Zemlje20.08.2011. u 08:58 - pre 167 meseci
Dok smo bili klinci, sve sto smo ucili, prihvatali smo olako i zdravo za gotovo. Kako ti stariji i uslovno pametniji kazu-tako je. Svo znanje koje imamo do sada nam je nametnuto. A, da li je sve tako? Pojam vanzemaljac je bio vezan za sf filmove, a o eventualnom postojanju istih van filmova, gledalo se sa nekim strahom, jer su to neku strasni zeleni "marsovci" (tako smo ih zvali), koji sa druge planete posmatraju nas. Strah od nepoznatog je nametao misao da ako dodju ti neki straaaaasni marsovci, ko zna sta ce s nama biti i sta ce nam sve uraditi. Medjutim, evo odrasli smo i nista nam se nije dogodilo. Niti su dosli, niti su nas porobili, niti ih se vise bojimo. Danas, planeta zemlja je surovo mesto za zivot i bojimo se zivota na njoj. Eventualni dolazak vanzemaljaca je nabezazlenija stvar koja nam se moze desiti. Toliko bazazlena, da je cak prizeljkujemo.
Da li su snimci i slike fake, nebitno je skroz. Cinjenica je da veliki broj ljudi na planeti zemlji imao neko iskustvo ako nista barem vizuelno i sigurno nisu izmanipulisani bas svi da bi tvrdili da su videli neke letelice ili i same vanzemaljce. Zasto bi to bilo vredno razmatranja? Videli su ih i to je to. Citala sam nedavno kako su neki naucnici u dzunglama Nove Gvineje videli 2 primerka letecih dinosaurusa, za koje su mislili da su davnih dana izumrli. Obzirom da su te dzungle jedva prohodne, a na nekim delovima i neprohodne, njihova dalja ekspedicija je jako otezana. Nakon te vesti, odmah su se pojavili komentari: FAKE, FAKE, FAKE!!! Ako uzmemo u obzir da sve sto znamo do sada o nasoj planeti, jeste samo zagrebana povrsina, onda nemamo pravo da smatramo sebe pametolozima i sveznalicama. Kopno jos nije istrazeno, o okeanima i vodi uopste koja zauzima vecinski deo planete, zna se tek ponesto u jednocifrenim procentima, a o kosmosu ne znamo nista. Imamo neki hubble koji je kao periskop na podmornici. Sve je dakle povrsno (nase znanje). ne znam da li ste nekad gledali najnovije dokumentarce o reci Amazon. U pitanju je samo jedna reka...medjutim, o njenim stanovnicima se zna jako malo, obzirom da su istrazivanja prakticno sa najnovijom tehnologijom nemoguca. Zna se o toj reci i njenim ekosistemima i samim stanovnicima ponesto. Tek toliko da se popuni neka enciklopedija. medjutim, stavite jednostavno prst na celo kada nakon odgledanih dokumentaraca shvatite, da su nakon 7 dana ekipa naucnika (svako ekspert u svojoj oblasti), odustali, na kraju jos i zadovoljni jer su uspeli da otkriju nekoliko novih organizama i odnesu ih na ispitivanje. ono po sta su dosli, nisu uspeli jer su uslovi za istrazivanje ekstremni. treba pogledati, bilo bi vam jasnije. dakle, obzirom da nismo u 21. veku sposobni istraziti jednu reku, sta mi onda znamo o planeti? malo toga. a zamislite sta znamo o kosmosu. ma nemamo pojma. Mnogo velikim dostignucem smatramo sletanje na mesec, a pitanje je da li je i toga bilo. i ovi naucnici sa amazona smatraju uspehom sto su preziveli (jedva) tih 7 dana i vratili se maltene praznih saka. tako da, treba biti svestan svog neznanja i ne praviti se mnogo pametan (kad su u pitanju vanzemaljci)...premda i sve drugo.

0

Odin D.
samoupravljanja

+8370 Profil

icon Re: Vanzemaljci i Buducnost Zemlje20.08.2011. u 09:15 - pre 167 meseci
Sta oces time da kazes?
Ako trenutno ne mozemo da vidimo kroz zid - treba da uvazavamo fantaziranje svake budale koja fantazira sta je tamo iza zida?!

Ok je to. Samo neka naglase da se radi o fantaziranju. U suprotnom neka daju dokaze, ako ne misle sami sebe da proglasavaju budalama.

+1

huanitastaff

+7 Profil

icon Re: Vanzemaljci i Buducnost Zemlje20.08.2011. u 09:42 - pre 167 meseci
Citat:
Odin D.: Sta oces time da kazes?
Ako trenutno ne mozemo da vidimo kroz zid - treba da uvazavamo fantaziranje svake budale koja fantazira sta je tamo iza zida?!

Ok je to. Samo neka naglase da se radi o fantaziranju. U suprotnom neka daju dokaze, ako ne misle sami sebe da proglasavaju budalama.

Pa ti si ucio u skoli da je covek nastao evolucijom od majmuna. Iako ne postoji ni jedan relevantan dokaz za tu tvrdnju, ti se je verovatno u skolskim danima prihvatio kao tacnu. Niko ti u skoli niti van nje nije dao dokaz da je covek nastao od majmuna. Ta tvdnja je onda isto cisto fantaziranje i nagadjanje sta je iza zida. U ruralnim i moram reci primitivnim sredinama, ima ljudi koji jos uvek nemaju tv, niti su nekad otisli iz svog sela, pa ne znaju osim iz price da postoji svet van njega. Ti ljudi su potpuno nesvesni svega oko sebe, ali ih to ne brine mnogo. Jednostavno-ne znaju. Takvim zaostalim ljudima je nemoguce objasniti nikakvom naukom da se bolesnim zivotinjama moze pruziti adekvatnija pomoc od "pustanja krvi" kako oni to rade. Cak se i deci koja boluju od kojecega, pusti malo krv, jer to je njihova medicina. Tim ljudima je sve fantazija i sve sami zidovi oko njih jer ne vide dalje. Jednostavno nemaju svest o bilo cemu van njihovog sela. Sta on zna sta je internet?! Za njega je to debeli zid i nema dalje. Prema tome, ako je neko video dinosaurusa ili nlo, nije zaokupljen ubedjivanjem drugih o tome. Ljudi su smesni. Pade mi na pamet kako ljudi slepo veruju farmaceutskim industrijama. Koji ti dokaz imas o tome kako deluju lekovi? Mnoga istrazivanja su dokazala da placebo efekat ima ucinkovito dejstvo, npr. ljudima sa nekim bolestima su davali lekove za koje su govorili da su za tu bolest, a ustvari su pili maglu, lek u vidu c vitamina ili necega slicnog. ljudi su ozdravili snagom volje, verujuci u efekat leka. isto tako, jednoj grupi ljudi je napravljena zurka, sav alkohol je bio ustvari bez alkohola, ali ukus je bio isti. ljudi su se ponapijali kao klenovi. placebo. mozak je najmanje istrazeno podrucje, mozda i manje od svemira. od fantaziranja se niko nije razboleo, cak stavise, razbibriga da se covek ne bi razboleo.

0

aser
Jerry Drake
Šabac

Član broj: 81912
109.72.50.*

+9 Profil

icon Re: Vanzemaljci i Buducnost Zemlje20.08.2011. u 10:01 - pre 167 meseci
Citat:
huanitastaff: Pa ti si ucio u skoli da je covek nastao evolucijom od majmuna. Iako ne postoji ni jedan relevantan dokaz za tu tvrdnju, ti se je verovatno u skolskim danima prihvatio kao tacnu. Niko ti u skoli niti van nje nije dao dokaz da je covek nastao od majmuna. Ta tvdnja je onda isto cisto fantaziranje i nagadjanje sta je iza zida. U ruralnim i moram reci primitivnim sredinama, ima ljudi koji jos uvek nemaju tv, niti su nekad otisli iz svog sela, pa ne znaju osim iz price da postoji svet van njega. Ti ljudi su potpuno nesvesni svega oko sebe, ali ih to ne brine mnogo. Jednostavno-ne znaju. Takvim zaostalim ljudima je nemoguce objasniti nikakvom naukom da se bolesnim zivotinjama moze pruziti adekvatnija pomoc od "pustanja krvi" kako oni to rade. Cak se i deci koja boluju od kojecega, pusti malo krv, jer to je njihova medicina. Tim ljudima je sve fantazija i sve sami zidovi oko njih jer ne vide dalje. Jednostavno nemaju svest o bilo cemu van njihovog sela. Sta on zna sta je internet?! Za njega je to debeli zid i nema dalje. Prema tome, ako je neko video dinosaurusa ili nlo, nije zaokupljen ubedjivanjem drugih o tome. Ljudi su smesni. Pade mi na pamet kako ljudi slepo veruju farmaceutskim industrijama. Koji ti dokaz imas o tome kako deluju lekovi? Mnoga istrazivanja su dokazala da placebo efekat ima ucinkovito dejstvo, npr. ljudima sa nekim bolestima su davali lekove za koje su govorili da su za tu bolest, a ustvari su pili maglu, lek u vidu c vitamina ili necega slicnog. ljudi su ozdravili snagom volje, verujuci u efekat leka. isto tako, jednoj grupi ljudi je napravljena zurka, sav alkohol je bio ustvari bez alkohola, ali ukus je bio isti. ljudi su se ponapijali kao klenovi. placebo. mozak je najmanje istrazeno podrucje, mozda i manje od svemira. od fantaziranja se niko nije razboleo, cak stavise, razbibriga da se covek ne bi razboleo.

Nikada ni u jednoj školi nije učeno da je čovek nastao od majmuna, nego da ljudi i majmuni imaju zajedničke pretke, to sa majmunima je običan vic. Evolucionisti kažu da imaju dokaze evolucije kreacionisti i slični kažu da ih nema, ti odlučuješ kojima ćeš da veruješ, to ti niko ne brani.
Znanje koje ti pokupiš u školi nikako nije loše znanje jer loše znanje ne postoji, ali ako ti misliš da sa tim znanjem nešto nije uredu niko ti ne brani da ga proširiš ili tražiš drugo, samo sinko daj dokaze da i mi zatucani možemo da širimo vidike, samo se nemoj molepi vatati za pseudonauku(to ti je ono što liči na nauku ali nije nije nego samo pokušava da zavede lakoverne) i za teorije zavere.
Placebo efektom se služe i ufolozi i slični.

0

huanitastaff

+7 Profil

icon Re: Vanzemaljci i Buducnost Zemlje20.08.2011. u 10:22 - pre 167 meseci
Citat:
aser: Nikada ni u jednoj školi nije učeno da je čovek nastao od majmuna, nego da ljudi i majmuni imaju zajedničke pretke, to sa majmunima je običan vic. Evolucionisti kažu da imaju dokaze evolucije kreacionisti i slični kažu da ih nema, ti odlučuješ kojima ćeš da veruješ, to ti niko ne brani.
Znanje koje ti pokupiš u školi nikako nije loše znanje jer loše znanje ne postoji, ali ako ti misliš da sa tim znanjem nešto nije uredu niko ti ne brani da ga proširiš ili tražiš drugo, samo sinko daj dokaze da i mi zatucani možemo da širimo vidike, samo se nemoj molepi vatati za pseudonauku(to ti je ono što liči na nauku ali nije nije nego samo pokušava da zavede lakoverne) i za teorije zavere.
I gde si leba ti čuo da se danas leči puštanjem krvi isl.
Placebo efektom se služe i ufolozi i slični.

Ja sam zenskog pola, tako da nisam "sinko".
Na ovako povrsne izjave, nemam povrsan odgovor. procitaj zadnja 2 posta jos 2 puta, pa ces videti da si skrenuo s puta. nista od napisanog nema veze sa pseudonaukom jer istu ne proucavam. vezano za "pustanje krvi" nisam cula, vec cesto gledala. kao i kod dece. najcesce se primenjuje na ovcama, logicno u planinskim sredinama gde ih ljudi gaje mahom za svoje potrebe. deci se raseca koza izmedju palca i kaziprsta. medjutim, to nije tema. eto, ako ti to nisi video, znaci ne postoji. o tome je rec.

0

Ivan Dimkovic

Ivan Dimkovic
Administrator
Član broj: 13
*.dynamic.isp.telekom.rs.

+7204 Profil

icon Re: Vanzemaljci i Buducnost Zemlje20.08.2011. u 10:38 - pre 167 meseci
Citat:

Iako ne postoji ni jedan relevantan dokaz za tu tvrdnju

Ti koji ne vide "relevantan dokaz" za zajednickog pretka danasnjeg coveka i majmuna ne bi videli isti ni da ih lupa po glavi.

Za takve je jedini "relevantan dokaz" da im sutra taj predak coveka i majmuna dodje na vrata i objasni sta je tacno bilo. Mada, verovatno ni tada ne bi to prihvatili kao dokaz :-)

Na zalost, taj film necete gledati - zalim slucaj.

Sa druge strane, obrazovanom svetu je sasvim dovoljno par prilicno ociglednih "sitnica" kao sto su:

- Genetika svih zivih bica koja je ocigledno optimizovana za menjanje karakteristika potomaka a ne za savrseno 1:1 kopiranje, dokazano molekularnom biologijom
- Deljenje 98% DNK izmedju coveka i simpanze, dokazano molekularnom biologijom
- Fosili predaka coveka koji postaju sve majmunolikiji kako se ide u proslost, dokazano geoloskim nalazima
- Fosili zivotinja uopste postaju jednostavniji kako se ide u proslost, opet dokazano geoloskim nalazima

Samo sa ove 4 naucne cinjenice je moguce "izvan svake razumne sumnje" sabrati 2 i 2 i imati sasvim zadovoljavajucu teoriju koja se zove teorija evolucije. A moderna teorija evolucije, opste prihvacena u biologiji, ima jos mnooogo drugih "smoking gun" cinjenica.

Ne, sa tom teorijom i svom danasnjom naukom i dan danas nemamo 100% detalja - niti cemo ih verovatno ikad imati - ali nije ni potrebno imati 100% detalja da jedan konkretan scenario bude toliko ocigledan, pored svih tih nalaza da je totalno smesno dovoditi to u pitanje BEZ IKAKVIH NALAZA KOJI UKAZUJU NA SUPROTNO. To nije nauka, to je sprdacina.

Jasno, sve to nije nekima "relevantan dokaz" - a oni su uvek pozvani da iznesu svoju naucnu teoriju koja moze da objasni ove stvari gore na neki drugi nacin a ne preko evolucije.

- Imate neko bolje objasnjenje zasto je sistem razmnozavanja i prenosa genetskog materijala takav da se promovise povecavanje razlicitosti i unosenje novina a ne savrseno kopiranje? Slobodno ga iznesite.

- Imate neko bolje objasnjenje zasto covek i simpanza dele 98% DNK-a? Iznesite ga.

- Imate neko bolje objasnjenje za sve "majmunolikije" covekove fosile kako se ide u proslost? Iznesite ga.

- Imate neko bolje objasnjenje zasto fosili postaju sve jednostavniji kako se ide u proslost? Iznesite ga.

Teorije tipa "to je dizajniralo svevisnje bice" nisu naucne, posto em sto apsolutno nista ne objasnjavaju em sto to "svevisnje bice" nije fizicki merljivo.

Tako da, zalim slucaj gospodo - u skoli se uci bas ono sto ima smisla, a to je teorija evolucije. Kada budete imali kompletniju i bolju teoriju koja je u stanju da integrise geoloske, bioloske i geneticke cinjenice - a vi se onda javite. Zapravo, ako se to desi, nece ni biti potrebe da se javljate posto ce to vec biti uradjeno (skola prati nauku, za one koji nisu znali).
DigiCortex (ex. SpikeFun) - Cortical Neural Network Simulator:
http://www.digicortex.net/node/1 Videos: http://www.digicortex.net/node/17 Gallery: http://www.digicortex.net/node/25
PowerMonkey - Redyce CPU Power Waste and gain performance! - https://github.com/psyq321/PowerMonkey

0

aser
Jerry Drake
Šabac

Član broj: 81912
109.72.50.*

+9 Profil

icon Re: Vanzemaljci i Buducnost Zemlje20.08.2011. u 10:39 - pre 167 meseci
Citat:
huanitastaff: Ja sam zenskog pola, tako da nisam "sinko".
Na ovako povrsne izjave, nemam povrsan odgovor. procitaj zadnja 2 posta jos 2 puta, pa ces videti da si skrenuo s puta. nista od napisanog nema veze sa pseudonaukom jer istu ne proucavam. vezano za "pustanje krvi" nisam cula, vec cesto gledala. kao i kod dece. najcesce se primenjuje na ovcama, logicno u planinskim sredinama gde ih ljudi gaje mahom za svoje potrebe. deci se raseca koza izmedju palca i kaziprsta. medjutim, to nije tema. eto, ako ti to nisi video, znaci ne postoji. o tome je rec.

Ok oprosti osobo ženskog pola, na onom ''sinko'', ako si žensko, možda si i muško ili vanzemljak ili vanzemljakinja sa 5 pari ruku, samo nagađam nisam te video pa ne znam.
A koja je svrha tvojih dubokih odgovora kada odmah na početku navodiš netače i površne informacije kojima ističeš smisao daljeg pisanja.

Nije sporno dal' postoji ono što nisi video, nego odakle ti informacije da to postoji i kako si došao do zakljčka da to što tvrdiš postoji.

0

3way

+2403 Profil

icon Re: Vanzemaljci i Buducnost Zemlje20.08.2011. u 11:14 - pre 167 meseci
Citat:
Koji ti dokaz imas o tome kako deluju lekovi?

Sta rece, sinko?
Sedam sutlijasa,
za sedam samuraja,
za sedam tramvaja.

0

huanitastaff

+7 Profil

icon Re: Vanzemaljci i Buducnost Zemlje20.08.2011. u 11:15 - pre 167 meseci
Citat:
aser: Ok oprosti osobo ženskog pola, na onom ''sinko'', ako si žensko, možda si i muško ili vanzemljak ili vanzemljakinja sa 5 pari ruku, samo nagađam nisam te video pa ne znam.
A koja je svrha tvojih dubokih odgovora kada odmah na početku navodiš netače i površne informacije kojima ističeš smisao daljeg pisanja.

Nije sporno dal' postoji ono što nisi video, nego odakle ti informacije da to postoji i kako si došao do zakljčka da to što tvrdiš postoji.

Sta ja tvrdim u prethodnim postovima da postoji sto ne postoji? Koji su to moji duboki odgovori koji su netacni i koje su to povrsne informacije? Daj primer jer ne znam na sta tacno mislis.

0

elitemadzone.org :: MadZone :: Vanzemaljci i Buducnost Zemlje
(Zaključana tema (lock), by Goran Mijailovic)
Strane: << < .. 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 ... Dalje > >>

[ Pregleda: 259601 | Odgovora: 1682 ] > FB > Twit

Postavi temu

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.