Aha. Kao sto sam i mislio, prdis u prazno.
Ta prica za tata tata mama je dosla od feministkinja, ne od homoseksualaca i potpuno je marginalna i nikad nista nije uradjeno od te silne price. Doduse ne sumnjam da je dosta medijski propracena u Srbiji.
Neke feministikinje u savetu Evrope su "predlozile" EU drzavama da promene to da bi zene bilo podjednako zastupljene. Naravno niko se nije obazirao na te gluposti. Jel treba ja da kazem koliko je zemalja prihvatilo to ili ces mozda ti da me uputis? (search?)
Naravno to je uzburkalo krv nasih homofoba i tradicionalista poput tebe koji sad to potezes kao ne znam kakav jak argument o "nametanju" necega u "modernom" svetu. Mozes li i dalje da mi objasnis gde je sta nametnuto?
Citat:
Mozda tebi, kao i gey populaciji nije loshe da im deca uce novokomponovanu pricu o "Princu i Princu" - ali meni na primer jeste, kao u ostalom i velikoj vecini sveta koja salje svoju decu u skolu. Ako je vama to ok, pa nema problema, citajte im kuci pred spavanje - ali ne nabijajte ostalima na nos da morau da je citaju kroz zakonsku obavezu.
Da, da... kao sto rece neko pre na ovoj temi, nas tradicionalista ce bez problema ignorisati sve probleme kojima je okruzen, ali ako njegovo dete mora da slusa te grozote o Princu i Princu....uzburkace mu se krv u zilama.