Citat:
Znaci otkad ste ti i tvoj drug usli u EU, nemate za hleb? Ono, dosli "evropejcani" i uzeli mu 100eur (500dem->~250eur, a on sada zaradi 150)?
Vidim, evropa kriva za sve, uzela coveku pare, pa ajde da se borimo protiv!!
lako je tebi mulaze tudjim qurcem gloginje mlatiti
ti si svoje dupe zavuko u sloveniju a ovaj narod ovamo koji crkava u bedi ko sisa jel tako mulaze?
sit gladnom ne veruje
a ja cu ti reci zivim u gradu u centralnoj srbiji i vise od 90% ljudi koje poznajem radi za manje od 300 evra mesecno . U vise od polovine porodica radi samo jedan clan porodice.
U 99% porodica kazu da zive gore nego pre 3 godine.
i ne mi nismo jos usli u EU , ali nas je ovaj evropski put kojim idemo 10 godina unazad nacisto unistio i dokosurio.
za samo 3 poslednje godine ova vlast je svojim porezima ugasila trajno preko 400.000 radnih mesta u realnom sektoru privrede.
Obican narod nema para ni za najosnovnije. Vlast se zaduzuje u ime armijer 1.3 miliona budzetskih parazita i namece nam nove poreze harace akcize rastu svakih mesec dana nonstop nesto poskupljuje samo je zivot jeftin.
Citam danas kupuju novu zgradu za jednu od svojih 200 i kusur agencija i placaju je kriminalcu Limunu 4.5 miliona evra dok istovremeno u Cacku i drugim gradovima centralne Srbije ukidaju narodne kuhinje u kojim se hrani najveca sirotinja i isteruju ih ako provale da jedu vise od jednog puta dnevno.
ja za razliku od tebi slicnih ne mogu da budem bezdusno djubre , koje gleda samo sopstvene dupe , dok drugi oko mene umiru u bedi i gladuju.
zelim da pomognem svakome koliko mogu. al ne mozes ti da pomognes ljudima koliko ih svakim danom ima sve vise u ovoj situaciji.
resenje nije da ljudi zive od milostinje vec da zive od svog rada
a od svog rada nece ziveti ako udjemo u EU vec ce na nas racun ziveti nemci francuzi englezi i drugi ko sto danas zive na racun rumuna bugara grka spanaca italijana kojima prodaju svoje proizvode pa im onda daju kredite da finansiraju svoje visoke deficite. e onda kada se zaduze do srzi onda im traze da im uzmu i dusu.
U Srbiji danas , za 10 godina mira , fali 400.000 stanovnika. Vise nego nesrecnih 90tih 5 puta vise. To je dovoljan pokazatelj katastrofe zivota u ovoj zemlji.
Zelim promene . Zelim da konacno svima krene na bolje. Pre svega armiji unesrecenih ljudi bez posla, ljudi koji ne mogu da nadju nikakav posao , jer su u lutriji za radno mesto izvisili jer u zemlji od 7 miliona stanovnika ima samo 1.7 miliona radnih mesta.
A to je nemoguce dok se ne promene radikalno stvari u ovoj zemlji i ne odbacimo EU-topiju i okrenemo sami sebi.