Prevruce je za bilo kakvo obrazlaganje.
Dobra ti je opservacija samo sto ne valja. Nije besmislena nego vrlo smislena, moglo je da stoji ali se onda gubi smisao onoga sto je receno.
Smisao je da budes u nedoumici, a niti sam bio umoran niti dekoncentrisan (go to predhodna recenica!). Ne secam se sta sam tada nosio ali u principu nosim jednobojne majice (uticaj BVR POST-a, Baterije za Vodjenje Raketa, iz JNA) a da sam blesav - sasvim sigurno da jesam.
Pozdravljam i ja tebe i ispardonjavam se sto nisam u stanju da se nateram da pod ovakvim vremenskim uslovima (Beograd 33° C 999.2 mb NE 2 m/s 40% ) napisem bilo sta ozbiljnije od ovoga sto napisah a sto je vrlo ozbiljno.
Pozdrav![/quote]
Brate mili,stalno se vracam na ovaj tvoj post i pokusavam da razaznam smisao ali mi ne polazi za rukom.E,sad ili sam ja nesto zatupeo ili je to posledica toga sto tvrdis da si sasvim sigurno blesav.I ja sam bio radarista( MK-3 ) i mada je to radar iz 50-tih godina i zestoko zraci na sve strane,izasao sam iz armije hvala bogu bez posledica,pa se pitam,da te nisu tamo nesto isprepadali?,jer tamo braco moj,znas i sam,ne idu blesavi,bas naprotiv.Vidi ako ti vise nije toplo, pa razjasni malo.pozz.labud