pisac
Član broj: 13046 Poruke: 4578
|
Tek da vam kažem, ja sam 2004-te godine prošao Francusku, Nemačku, Austriju, Mađarsku, Makedoniju, Grčku sa 2 postpejd kartice (Telenor i MTS). U svakoj toj zemlji sam na svakoj njihovoj mreži sa svakom mojom karticom napravio po 2-3 poziva od po 10-20 sekundi na moj kućni broj na koji se niko nije javljao. Moj telefon je pamtio sve pristigle pozive.
Na osnovu kvaliteta zvuka sam određivao i koliko je mreža dobra, da li koriste VoIP ili regularne kanale, i tako tome slično. A na osnovu informacija sa telefona sam zaključivao da li je poziv naplaćen (iako se niko nije javio).
Svaki poziv sam beležio i u svesku, sa vremenom. Tu svesku još negde čuvam.
Tada inače, za one koji nisu upućeni, nisu bile jedinstvene tarife za svaku zemlju posebno, već se cena razgovora u roamingu razlikovala zavisno od operatera koga izaberete u nekoj zemlji. Takođe razgovori nisu zaokruživani na minut ukoliko to ne radi taj operater u toj zemlji (a takvih je bilo relativno malo).
Sve u svemu, pozivi sa Austrijske A1 mreže su mi svi naplaćeni, iako je moj kućni broj samo zvonio. Pri tome je kvalitet tog zvuka bio krajnje očajan (VoIP krajnje lošeg kvaliteta). Brojevi koji su ostali na identifikatoru su bilo neke divča brojevi, nemaju veze sa mojim brojevima. Međutim, glavna stvar: svaki "razgovor" (u stvari zvonjenje) je zaokruženo tačno na minut, i pri tome je naplaćena neka nenormalna cena po minutu (bilo je preko 100 dinara po minutu, što je za ono vreme bila katastrofalna cena).
Ta mreža mi je ostala u sećanju kao ubedljvo najlopovskija i najodvratnija mreža od svih mreža koje sam probao. Znači, naplaćeni su mi neostvareni pozivi očajnog kvaliteta, po nenormalnoj ceni, zaokruženi na minut.
Naravno, znate da je posle mobilkom austrija (tj. dotična A1 mreža) kupio licencu za trećeg operatera u Srbiji, i nazvao ga VIP u skladu sa njihovom istoimenom Hrvatskom mrežom. I naravno znate (ko se seća) da je upravo tada prvi VIP počeo zaokruživanje razgovora na minut, i da su ubrzo i ostali operateri to prihvatili (bolje reći dogovorili su se međusobno, što je verovatno VIP inicirao).
Inače, tek da vam kažem šta je bilo sa ove moje dve postpejd kartice. Kada su mi stigli računi iz roaminga, podneo sam zahtev za dodatno razjašnjenje nekih nejasnoća u računima, i Telenoru i MTS-u. Telenor mi je odgovorio i razjasnio sve nedoumice, a Mts (čiji je račun bio još manje jasan od Telenorovog) je u potpunosti ignorisao moj zahtev i ništa nije odgovorio. Posle više meseci sam ponovio zahtev, i tada su mi odgovorili neke budalaštine (navodili su tarifu koja je inače uvedena nekoliko meseci nakon mog roaminga, i sa tom tarifom su pravdali račun koji je napravljen pre uvođenja te tarife). Uošte nisam više hteo da gubim vreme sa MTS-om, račun nisam platio a to "objašnjenje" računa i dalje čuvam kao primer kakve sve budaletine rade tamo.
(P.S. Telenor se tada zvao Mobtel, ne samo da se zvao nego je i bio sasvim druga firma sa drugom politikom, ja bih rekao mnogo boljom)
|