Citat:
BBS:
Napravio si komercijalnu stvar i zarađuješ novac a ovde želiš besplatnu reklamu. Da je bolja moderacija ovo bi automatski bilo brisano
pa nije istina da zaradujem, svaka utrka na koju idem je od 60 do 100€. Nezaposlen sam (i htio bih to iskoristiti da napravim nesto), otplacujem kredit, imam dijete, volim trcanje, ne jedem vani, ne visim na kavama samo da bi mogao otici na utrku, u prirodu. Htio bih da se sto vise ljudi ukljuci i da stranci mogu imati informacije. Jedino ako vidis komercijalnu stvar u vidu website-a i opreme.
Nisam ni pomislio na dnevnicu, ni da si otplacujem kredit od toga, nista samo da imam za gorivo do lokacije, kotizaciju na utrku, ulaz u nacionalni park, hranu, eventualno prespavati i opremu - e to je jedino sta bi imao korist od opreme, a bez nje ovo ne mogu ostvariti (tesko je mislit da mogu uspjeti u ovoj kampanji, ali isao sam probati, napravio sam greske kod kreiranja kampanje, od valute, tipa kampanje, kome novci idu, budem pricekao da ovo zavrsi pa cu kreirati novu).
Kako sam napisao zelio bih napraviti stranicu na kojoj se moze naci hrpa staza, informacija o utrkama, informacija o samoj stazi (slike, opis, video, gps log)