Citat:
Znaci tvoja preporuka je ako ga uzmem da odmah menjam mac i lanac ? Koliko to orijentaciono izadje ?
Ne moras da menjas mac.Turpija za ostrenje i to je to.Turpija 3,8mm.Rotirajuce vrtis turpiju.Mac i lanac oregon sam narucio i idem sutra da vidim
da li odgovara zvezda.Sada cu da ti slikam od Partnera, da svhatis o cemu pricam (ako ne znas).To je opcija ako ces-mo da produzimo vek testeri,mada
pocinjem da mislim da nisam u vinklu.Kada krenem da radim nema stajanja,pa i ove sto sam placao poceli da beze,kao imaju posla.
Za trimer,ti sa ovom slikom imas Becki hor decaka.Sto se tice bagrema,ili radi ako ces da radis.To podmuklo djubre na tom otsecenom delu
moze da ti napravi horor za sledecu godinu ako okasnis da u prolece "doradis"posao.Pogledaj u temi
http://www.elitemadzone.org/p3500549
njivu gde je psenica pa onu vrzinu (grm)koja treba da se istrebi a vuce mi 20 ari.To je klinc za bas
trimer (ne ovajza travu).
Za trimer koji sam ti preporucio moras staviti cirkularnu plocu i ona iz zaleta koka bagrem 5 cm debljine.Moze da se okrene glava vertikalno ali me taj
polozaj plasii i to ne bih preporucio iz bezbedonosnih razloga.Za ovaj posao moras kao dodatnu alatku imati makaze za grane.
Snimicu kada budem radio pa cu ti prezentovati kako cirkularna ploca sece te grmove.
Ono sto bi i sebi preporucio a pravim kaveze da ne bih vukao alate je ovaj oleomac,ALL IN ONE.

"Narod koji ne poštuje žrtve svojih predaka osuđen je na ponovno stradanje"