Damn!
Kad vas pogledam pomislim da li sam ja u redu? Vec su mnogi to rekli ali ja moram da ponovim.
Prvo o Idolu: Pratio sam "emisiju" skroz tako da niko ne moze da mi kaze da ne znam o cemu se radi ali ako cemo istini na volju ziri jeste malo zesce favorizovao Cvetu (setimo se kad ono ona jednom jedva prodje, kako su se bili prepali :) ali ako cemo iskreno od svih njih deset koliko ih je bilo u onom specijalnom izdanju Milionera ona mi je izgledala najnormalnije po ponasanju. U prevodu: jedina se nije ponasala debiliozno (izvedenica od debilizam :)
A sad jos da kazem da osobe koje ucestvuju u toj emisiji (posebno onih finalnih deset) ZAISTA umeju da pevaju i sto vec neko rece: Bolje da gledamo njih nego Grand. Mada i sam Grand moze da gleda onaj kome se svidja. Nije moje da cenim necije ukuse pa makar oni bili stetni i po zdravlje :)
O nasem narodu: Hahaha, ovde sam se slatko nasmejao. Pa sta ces tek reci za amerikance? Oni za miss Texasa se polome a kamoli za Idola. Znam ja da oni imaju vise novca ali to sto nas narod nema para a ipak trosi je nesto sto tebe treba uopste da ne interesuje. Ako ta tvoja frendica misli da je u redu da potrosi ceo svoj dzeparac (ako je jos uvek na njemu) koji su joj starci dali, na glasanje za cvetu, ziku, miku ili dzeja to je njena stvar. Ona bi taj isti novac potrosila na nesto drugo. Taj novac je dakle i tako bio planiran da se potrosi na svakomesecne potrepstine a ne na kupovinu auta. Mislim, to samo pretpostavljam ali jasno ti je... fuck, koliko sam pospan vec pocinjem da gubim misao :)
Glupost je univerzalna pojava! Ograniciti je samo na srpsku naciju je totalno pogresno. Istina, mi srbi smo se cesto ponasali glupo tokom nase istorije ali evo pogledaj, sad je i Hrvatska organizovala "Hrvatskog Idola" i i oni se ponasaju isto... KAO I CELA PLANETA.
If you don't want to be a part of it... step a side...
If you don't like it... find a cliff and JUMP!
Parental Advisory