Citat:
RMAN:
Da li je bezbedno ostaviti prave podatke? Tipa jmbg, br licne karte, adresa...
Gledam veceras sa drustvom derbi u beogradu, live stream i sprdamo se. Expat drugarsko zezanje na relaciji zvezda partizan je stvarno zazanje :).
Reklame uz teren srpske online kladionice, najistaknutije se reklamira jedna kojoj sam iznajmljivao moj poslovni prostor za njihovu ekspozituru na Kanarevom brdu. Pre njih je isto bila kadza koja je uagsena, nikakvih problema nije bilo, a onda su dosli ovi.
U to vreme su ne jednom bili pod udaru policije u toj ekspozituri, a sve komsije su se zalile da je bilo batinjanja i gorih stvari, da vidite tek njuske vlasnika vidimo se u citulji formata. Jedva sam cekao da im vidim ledja, da se isele.
Vidim napredovali su, reklamiraju se na derbiju, nije u pitanju mocart da se razumemo.
Ni tad ni sad mi jasno kako neko moze da udje u takve kladionice, ostavi im pare i koristi ocajne usluge, pored nekoliko ozbiljnih evropskih kompanija koje ako ne gresim po reklamama rade u Srbiji bwin.com, planetwin365.rs, bet-at-home.com/sr.
Mislim da ovde na tzv. zapadu ljudi vole offline kladjenje samo zato jer je poreski anonimno (delimicno), niko ne voli da ga drzava prati online i da daje sve svoje licne i finansijske podatke. Kako je gde regulisano. Ne znam kako je regulisano u Srbiji, ali ovim sto se reklamiraju na derbiju ne bi ostavio ni vizitku, a kamoli broj Visa kreditne kartice i licna dokumenta.