Nisam od onih koji pljuju nesto samo zato sto je to nesto popularno. Ali moram bas u ovu temu da stavim film:
Osvetnici: Rat beskraja
Iako nisam fan superherojskih filmova, tj. nisam vise, odraslo se :) ovaj film sam pogledao zbog toga sto je mnogo hvaljen i prilicno je zaradio. Pa me je znatizelja naterala da vidim kakav je. I razocarah se. I ajd' sto se razocarah, nego mi ne ide u glavu otkud toliko hajpovanja oko neceg ovakvog.
Ukratko, ovo je film za decu. Preciznije, ovo je CRTANI film za decu. Ja volim da vidim dobro uradjeni CGI, ali ovde ne da se preteralo, nego sve prsti od toga. Radnja ko u svakom slicnom filmu, motivacija glavnog lika, iako je hvaljena kao nesto super novo, zapravo je glupa. Neke prethodne filmove, sa pojedinacnim junacima, sam gledao, neke nisam, pa mislim da sam uspeo da pohvatam sta se desava (ima i nekoliko POGLEDAJTE PRE FILMA klipova na YouTube). Zavrsetak nisam razumeo, pa sam tek posle saznao da je u pitanju samo prvi deo filma, drugi stize sledece godine. Da sam to znao pre, ne bih izgubio 2,5 sata na ovaj deo.
Sto se mene tice, sa superherojskim flimovima sam zavrsio. Jedino ako se rezije ne poduhvati neko poput Nolana, ciji
Mracni vitez je nesto najbolje sto je kinematografija ikad iznedrila.