Citat:
test1234:
A vi j*e*iga, povezujete sami. Nikada nisam razumeo rezon/rizik da daš ozbiljne pare za uredjaje i onda šta, za 1500 din...
Stvar je principa. Ako proizvođač te uslovljava za nešto što drugi smatraju za normalno. Kompjuter sam platio više nego bilo koji od ovih aparata pa opet sam imao garanciju iako sam sam sam povezao sve kablove (možeš misliti, čak i naponski). Dodao sam sam memoriju, zamenio hard i dalje imam garanciju.
Nije problem da se plati još 8x1500 din + putni troškovi (pošto u mom mestu nema "ovlašćenog servisera"). Ali je problem ako će serviser da dođe da popije kafu i utakne 8 utičnica u štekere i da ispiše račun. Iako bih mogao i to znam da uradim, svakako neću sam da otvaram uređaj i da menjam žice.
Inače čuo sam se sa servisom i moram da ih pohvalim da su bili profesionalni i kulturni. Lepo mi je čovek objasnio da ne zahteva svaki uređaj puštanje u rad kao što su mi preneli iz prodavnice. Tako da neće biti problema. Da ne pomisli neko da imam nešto protiv poštenih, vrednih ljudi. Više sam protiv politike velikih korporacija gde se ponašaju kao maćeha prema potrošačima. Izgleda da BSH nije takav (ili to još ne vidim).
Poručuli smo pa ćemo videti kad sve stigne. Preneću vam iskustva pa čisto da se neko još ne zezne ako nešto ne bude valjalo

Ako budem bio zadovoljan takođe ću preneti utiske. Možda će tema nekome koristiti u budućnosti...
E da, nisam imao nikakav problem kada su mi toplotpu pumpu puštali u rad. Platio sam servisere i svaka im čast na obavljenom poslu. Ali takav je sistem. Ne očekuje se od korisnika da to uradi.