Citat:
trojacgosn:
Aa, hvala sada sam update-ovao i jedino mi se pojavila temperatura u sobi ikonica kao sto si slikao.
Da li je ovo update i klima uredjaja? ILi samo aplikacije?
Sad sam iskopao po raznim forumima da postoji Gree Muse novija varijanta spoljasnje jedinice koja drzi sobnu temperaturu precizno i ne oscilira, a ona je obelezena sa GWH12AFC - K6DNA2F/O.
Ja imam stariju spoljasnju jedinicu iako je proizvedena u maju 2021, i oznaka na njoj je K6DNA1D/O. Iz tog razloga klima ne radi kao inverter nego dopusta da se soba ohladi i ne spusta potrosnju ispod 670 wati.
Bruka i sramota, sada cu pisati reklamaciju.
Koju vi imate SPOLJASNJU JEDINICU? Stariju ili noviju?
Ja sam u garanciji dobio novu Gree Muse i ne secam se koju oznaku je imala prva ali sam dobio ovu oznaku GWH12AFC - K6DNA2F/O spoljne jedinice i problem sa modulacijom je i dalje isti.Min oko 500+ na krejanju i oko 170 na hladjenju. Definitivno neki problem postoji a vise sa servisom ne mogu da se natezem.
Takodje imam u isto vreme uzetu Hisense energy pro koja pak ima problem sa pregrevanjem i to dosta.Na ifeel bude do 1.5 stepeni sto je prihvatljivo.
Sad me voda po Nisu jedan instalater i pogledao sam jos 2-3 proizvodjaca.problem skoro svud isti.
Treba mi jos jedna za trecu sobu ali nisam pametan sta izabrati...