Turmen Software Quality Assurance Engineer Wireless Media Beograd
Član broj: 317274 Poruke: 518 95.180.116.*
|
Dva bitna pitanja (možda previše lična):
1) Koliki je budžet kojim se raspolaže?
2) Gde je fakultet?
Ćerka će biti najzadovoljnija stanom blizu fakulteta. Studentu mnogo znači ta ušteda u vremenu, pogotovo ukoliko ima obaveze na faxu više puta dnevno.
Ako nemate para, onda je kompromis stan na periferiji - u pravcu fakulteta, na 30 - 45min prevozom (poželjno jednim prevozom, bez presedanja). Meni je recimo fax bio u Vojvode Stepe, živeo sam na Kumodražu, jeste taj deo ličio na selo, ali sam plaćao jeftinu kiriju i za 15min bio na predavanjima. Ako je fax ETF, Mašinski, onda dolazi u obzir Karaburma, Mirijevo, Višnjica (pre nego Borča, Krnjača, Kotež zbog gužve na Pančevcu), ako je fax Poljoprivredni onda Altina, Batajnica, Zemun Polje, Galenika, a ako je fax na NBGu, onda Bežanija, Ledine. U slučaju FONa ili FPNa onda su ok Kanarevo Brdo, Miljakovac, Jajinci (primera radi), za Farmaceutski - Kumodraž, Jajinci, a za DIF i Šumarski - Banovo Brdo, Rakovica, Vidikovac, Cerak, Labudovo i Petlovo Brdo.. Za fakultete u centru je potpuno svejedno, uz dodatak da se vreme putovanja ka periferiji produžava. Naravno, da dodam, u slučaju recimo ETFa, Mašinskog ili Veterinarskog ili Medicinskog fakulteta treba imati u vidu blizinu stanice BG voza tako da u tom slučaju recimo Zemun (u blizini Železničke stanice u Zemunu nije skup kvadrat), Zemun Polje ili Batajnica mogu biti dobar izbor. Takođe Rakovica, Kneževac ili Resnik. BG voz je (nisam ga koristio doduše 3-4god) bio tačan i brz, od Zemuna do Vukovog spomenika se putuje najviše 20min.
Onda možemo da vidimo varijante stanova, ali trenutno je bolje kupiti manju kvadraturu bliže faxu, nego neki ozbiljniji stan. Bože zdravlja, takav stan ćete i lakše moći sutra da izdate, prodate, ukoliko vam ne bude bio potreban.
[Ovu poruku je menjao Turmen dana 13.05.2021. u 11:20 GMT+1]
[Ovu poruku je menjao Turmen dana 13.05.2021. u 11:21 GMT+1]
|