Aha, ovo je tema povezana sa slučajem navodnog seksualnog zlostavljanje od strane jedne ili više osoba počinjene na štetu nekih djevojčica i djevojaka.
Bhat aktchually... poslušajte me, moji dragi elitemadzohoni(sti) (elitemazohonisti?

) i elitesekjuteraši: koliko god moja mržnja prema feminizmu i ljevici dovodi moj mozak u fizikalno usijano stanje plazme, tu naginjem na njihovu stranu. Seksualno zlostavljanje djevojčica i žena (a i dječaka i muškaraca)
je društveni karcinom.
'Nuff said.
Imam tendenciju da vjerujem da u ovim tvrdnjama postoji vjerodostojnosti jer sam i sam bio "žrtva" seksualnog nasrtaja čovjeka koji je očigledno bio gej. Pišem riječ "žrtva", jer je nasrtaj bio prilično benigan i nije ostavio psihološke ožiljke (za razliku od feminizma, ljevice i demokratije - kad sam shvatio da živim u društvu gdje su takve degeneracije veoma cijenjene, to me je učinilo PTSP invalidom. Danas, srećom, 50 mg sertralina svakih osam sati sanira stanje u mome mozgu.)
Bilo je to još dok sam bio u srednjoj i otišao sam sa djevojkom u mali lokal. Čim smo sjeli, za unutrašnju stranu lijeve butine, za mjesto koje je blizu genitalijama, neko me je jako pograbio. Okrenuo sam se i vidio čovjeka u dobi ranih sedamdesetih.
"Uh, ja mislio treba."
("Treba" je sleng riječ za mlađu atraktivnu djevojku.)
Ja nisam nikad izgledao feminizirano, a on je izgleda vidio visokog zgodnog momka, pa mu se aktivirao...
Za pola sekunde me je uhvatio toliki bijes, osjetio/vidio sam pred očima kao da mi je u sredinu čela zakucan metak, ne sa čahurom, nego samo projektil i to tako da je bio usijan da je odavao žutu boju - kao da ga je neko čekićem nabio vrhom ka gore. Onda sam vidio koštane fragmente lica, komade kože, komade mozga kako odletiše u dvadeset pravaca nakon što sam ga pukao šakom direktno u lice. Ali u realnosti nisam bio nikakav fajter. Prvenstveno, nisam ništa učinio iz dva razloga - prvo, što sam htio da impresioniram djevojku (proveli smo ostatak vremena u lokalu u neugodnoj polušutnji), a drugi bijaše to što su lokali počesto imali gangove - ili tačnije rečeno, gangovi
su imali i lokal i šankera i konobara i vlasnika i svoju "braću" i znalo se šta bi mi vjerovatno slijedilo.
Ma ima toga još da se napiše na ovu temu...
[Ovu poruku je menjao R A V E N dana 25.04.2021. u 16:24 GMT+1]