Turmen: @SlobaBgd - obraćaš se pogrešnom čoveku.
- Glasao na skoro svakim izborima (osim na prošlim) - na svima protiv vlasti..
- Bio kontrolor 2008e i neke tamo 2012.
- Plakate sam lepio kao tinejdžer - maloletan - one na kojima je pisalo "gotov je"..
- Jedini kandidat koga sam aktivno podržavao je Saša Janković - znam - za123ebao sam se kao nikad u životu..Lično poznajem Luku (Belog Preletačevića), hteo sam da glasam za njega zbog tog poznanstva, ali sam vremenom shvatio da mu humor nije jača strana i rešio da ipak podržim nekog ko je u tom trentku imao "lepe izglede"..
- Aktivan sam na većini eko - protesta.. jedino nisam pobornik blokada ulica, jer smatram da su lajanje na pogrešno drvo..zna se kome se treba obratiti.
- Imam obezbeđen krov nad glavom, a od roditelja sam nasledio samo poludovršenu kuću / vikendicu i stan u unutrašnjosti koji zvrji prazan (hvala im i na tome).
- Živim u vertikali od dva stana, komšinica je gospođa od 70god - tehnički ja radim sve oko zgrade, održavanja, zamena sijalica, a ne pravim buku, za to plaćam studio na sat.
- Električar mi ne treba, niti moler, parketar, od ćaleta sam naučio da radim skoro sve kućne poslove + dirinčio na građevini kao student, a znam i sebi da spremim klopu.. A i ako mi zatreba usluga nekog "starijeg od 65", ja tu uslugu i adekvatno platim. Isto kao što je i onima starijim od 65 lepo kada im neko mlađi popravi računar, sredi mobilni telefon, odveze kolima do lekara, ode u nabavku, pomogne oko renoviranja kuće i stana.. Koliko stariji trebaju mlađima, toliko je i obrnuto.
I sve to gorenavedeno radim iako zaradim više od "soma evra" i uprkos tome što vozim auto 2020o godište (i još jedan 2008o) i uprkos tome što mi se može da se ne bavim nijednim od gorenavedenih stvari.. I uprkos tome što mogu koliko sutra da odem iz države i da mi do daljnjeg bude turistička destinacija, eto nekako, ne znam ni ja zašto, ostajem u istoj..
Očigledno živimo u paralelnom univerzumu, jer većina iz mog friends and family okruženja funkcioniše ovako..I ne mogu da se ne načudim da je 90% ljudi koje poznajem, pogotovo oni koji su se izborili za bolje poslove - najglasniji protiv vlasti i sistema..Oni koji motaju kablove i zarađuju 40000 - 50000din bi ubili za AVa..
Ali avaj "najbrojnije glasačko" telo zna bolje od nas kako treba svet i društvo da izgleda. I 90% izgleda upravo onako kako su odabrali.