Ovo je jedina tema na ES-u ikada u kojoj NATO-trolovi, ugrubo polovina učesnika, nikada nije dala argument za svoje tvrdnje i nikada nije prihvatila ni pomoć za to u vidu pitanja tj. odgovorila na njih radi razjašnjenja svojih stavova, niti uopšte rekla zašto to rade???
Janjić žali što je palo najveće armiranobetonsko terorističko utvrđenje na svetu Avdejevka i žali što su NATO-Ukri "imali probleme da ga odbrane" (?!?). A kada ga pitam zašto tako misli, on naravno ćuti i govori kako su "moje izjave iste kao Putinove" ?!?
A pri tome uopšte ne zna ni šta je Avdejevka, ni kakve su Putinove izjave jer ih nikada nije slušao, ali "dobro zna" da su one "apriori loše", a moje su "iste" - znači "sigurno loše"
Svaki pokušaj bilo kakve priče im je potpuno preslikana NATO propaganda sa svim bizarnostima koje ona nosi, pri čemu uopšte nisu svesni
da to nije njihova - nego NATO-priča, niti znaju koliko morbidnih laži ona sadrži, ali "to je svakako tako"

"jer su to rekle demokratske zemlje"
Znači jedno kompletno ludilo koga uopšte nisu svesni ni oni koji ga promovišu, a naravno ni svi ostali manje upućeni.
Kada pomenem klizne bombe i kažem šta one rade, Component mrtav ozbiljan u slovce citira Usruljine reči, a pri tome nema pojma ni ko je ona, ni koliko su te reči bizarne
A kada mu to objasnim - on moje reči podrugljivo prebaci u temu Biseri (?!?!) i kaže da to nije čuo od nje - nego od "analitičara rata"
Pri tome je potpuno nesvestan da te njene nebuloze citira stotine NATO funkcionera i glasnogovornika, da ne pominjem hiljade plaćenih novinara koji kao papagaji to ponavljaju - a oni sve gutaju i na ES i drugde to prenose kao "svoje mišljenje"
Kada Componenta pitam da objasni zašto tako misli i zašto mi se ruga
on ne odgovori ni reč - nego napiše 20 "pozdravnih poruka" - čime inicira trolove da mu daju "podršku"!?!?
Znači, neviđeno ludilo sa primesama bezobrazluka (pogotovo ranije).
Onda kažu da im je moj stav jasan - pa naravno da je jasan, jer se trudim da ga obrazložim i za to koristim stotine argumenata, činjenica i dokaza.
Ne da bi ih ubedio, nego da pokažem da to nije neko apstraktno "moje mišljenje" - nego su to naprosto logični zaključci proistekli iz činjenica koje su se desile i koje prenosim, a i mnogih drugih koje nisam preneo.
Potpuno je neverovatno kako trolovi najcrnju propagandu prihvataju kao sveto pismo, a kada kažem
Hej ljudi nije tako i za to priložim XXX dokaza - oni kažu da mislim isto kao Putin !?
Ljudi manite se Putina, gledajte šta se dešava i sve će vam biti jasno, ne trebam vam ni ja ni Putin
edit: par slova
[Ovu poruku je menjao Nebojsa Milanovic dana 08.04.2024. u 00:02 GMT+1]