Citat:
Turmen:
Hvala mu za pesme, političarenje mu nije trebalo, ali koji god bili njegovi politički stavovi, ostaće zapisano da mu je svaka pesma na prva četiri albuma (do Buvlje Pijace) antologijska, a da mu je svaki album do Koza Nostre u najmanju ruku dobar.
Otprilike, ali nije ga samo političarenje zeznulo, rat, sankcije, devastacija ekonomije, tad niko nije živeo normalno, internet pušten 96, mp3 format smišljen, i on sam se žalio da ima deset albuma u koje su mnogo i ozbiljno uložili, uključujući produkciju u Londonu, a neko sve zapakuje na 1 cd i prodaje za sto dinara na pijacu. Vreme muzičkih albuma je verovatno nepovratno prošlo.
A i što se tiče političarenja nije mnogo pogrešio, do rehabilitacije četničkog pokreta bi došlo kad tad, borili su se zajedno sa partizanima na početku rata, spasavali savezničke pilote pred kraj, nije baš da su trebali biti izjednačeni sa ustaškim pokretom i sličnim, kao u partizanskoj istoriografiji.
Setio sam se treće pesme koja škripi, ne znam naslov, stihovi idu: Danas nema mleka, danas nema hleba, zato jedi go*vna možda tako treba, danas nema mleka, danas nema hleba, lipsavam ko pas, ali tako treba ... Sve bi bilo u redu da nije reakcija na neku ondašnju kad smo upoznati sa demokratijom i parlamentarizmom besomučnom kampanjom stranke sps sa beskonačnim ponavljanjem s milošević zaštitio Kosovo, tako treba! Pesma jednostavno ne funkcioniše danas, kao tad kad si znao na šta konkretno misli, na slogan "tako treba".
Nemoj da pricas?