Citat:
Java Beograd:
Citat:
najericam:... da predjem kod njih u mrezu, na kraju prihvatim najvise zbog ovog telefona, vratim Fold 6 nazad u MTS, raskinem ugovor pred istek, platim penale MTS-u kako bih broj preneo u Yettel, jer su mi prvobitno obecali da ce isporuka poceti od 20. Oktobra, da dobijam poklone itd...
Brate naivan si ko francuska sobarica.
Ali, pošto kažeš da si imao telefon od 2.000 €, nekako, sve to ide zajedno. Logično je da tvoja kinta pređe kod drugih, imaš je i previše, za rasipanje.
Pa sad naivan ili ne, nije bas ni kul da tako odgovaras, ali eto, tvoje misljenje.
Ne verujem da niko, pa ni ja ne bacam pare. To sto neko kupuje uredjaj od 2000e, ne mora da znaci da ga kupuje da bi bacao pare. Mozda nekome treba za posao? Na primer meni licno, gde radim remote za stranu firmu i jednostavno kada sam napolju neke stvari ne mogu da zavrsim sa obicnog telefona, nego samo laptop ili tablet, jednostavno ovakav format telefona mi zavrsava posao i staje u dzep. Ako te bas zanima. Licno meni je opravdan trosak jer sam ga isplatio i pre nego sto sam ga platio.
Inace, telefon ce biti isporucen danas sa pomenutim poklonima, koji vrede lepu sumu novca pa ni telefon nece biti 2000e... Hahaha. I uz jos pospusta zbog cele situacije.
Mozda sam i bio naivan zbog obecanja da ce uredjaj biti isporucen ranije, ali eto nakraju je ispalo kako treba, ne lako, nego uz malo muke i prepiske, ali sta je tu je, kada tako sistem funkcionise.
Zaista sam hteo da cujem necije iskustvo, slicno neko mozda, a ne da li sam naivan i da li bacam pare, ali hvala na odgovoru, nadam se da sam ti pojasnio....