Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Rusija - raspada li se ili ne?

elitemadzone.org :: MadZone :: Rusija - raspada li se ili ne?

Strane: << < .. 38 39 40 41 42 43

[ Pregleda: 108735 | Odgovora: 844 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

Nebojsa Milanovic
Pančevo

Nebojsa Milanovic
SuperModerator
Član broj: 16
31.217.1.*

+1458 Profil

icon Re: Rusija - raspada li se ili ne?22.08.2026. u 16:07 - pre 1 dan i 7h
@miki069

Po prvi put si ubacio neki tekst, ali je to AI na hrvatskom i time si konačno odgovorio na pitanje koje sam ti XX puta postavio a ti ga ignorisao, a to je: zašto promovišeš naciste na ESu?

Sada si se konačno predstavio, legitimisao i na to pitanje odgovorio, pa te pitam te zašto ne odeš na neki ustaški ili nacistički forum/portal pa tamo žvalaviš o nacistima i pljuješ Ruse/Srbe?

Zašto si ES odabrao za to?

Odgovor na temu

mjanjic
Šikagou

Član broj: 187539

+802 Profil

icon Re: Rusija - raspada li se ili ne?22.08.2026. u 16:54 - pre 1 dan i 6h
Moderatori bi trebali da se pozabave malo i tekostvima koji su očigledno AI generisani.
Ne mora baš da se zabrani, ali da bude obavezno u naznadi da je "odgovor" generisan pomoću AI.
Ovde u nekim komentarima samo još nedostaje da prva rečenica bude "u pravu si" ili "da, dobro ste primetili..."

Koja je poenta praviti se pametan i načitan, a koristiti AI i još ne proveravati da li je to tačno? Imamo svi pristup AI servisima i možemo da ćaskamo sa njima direktno, nema potrebe zbog toga dolaziti ovde.
Blessed are those who can laugh at themselves, for they shall never cease to be amused.

Odgovor na temu

ademare

Član broj: 151475

+1881 Profil

icon Re: Rusija - raspada li se ili ne?22.08.2026. u 20:49 - pre 1 dan i 2h
Ko nema svoju I mora da koristi Vestacku I.

Mada stvarno ima preterivanja. Slazem se da bi na celom forumu ako vec neko koristi AI u postu da taj clan to navede u postu kao sto se citira neki tekst, link itd.

Ovako je besmisleno da AI ucestvuje na forumu, jer onda ljudi nisu ni potrebni ?

Ja sve postove pisem iz glave i na osnovu svog secanja koje je daleko od savrsenog. Upravo mogucnost greske daje ljudskost u mojim postovima. Svaki covek moze da pogresi u nekom postu.

Samo je onaj na nebesima nepogresiv.

Mene nije sramota da napravim gresku u nekom postu. Ali se ne pravim da znam ono sto ne znam.

Forum bi trebao da bude razmena misljenja i ideja, a ne da nekoliko AI medjusobno "razgovara".

Odgovor na temu

p2699520
Moskovska oblast-Rusija

Član broj: 351989
146.19.49.*

+7 Profil

icon Re: Rusija - raspada li se ili ne?23.08.2026. u 07:03 - pre 16h 18min
Vaša panika oko veštačke inteligencije je na nivou ljudi iz 19. veka koji su bežali od parne lokomotive.

Kada koristite računar, internet ili pametni telefon da biste napisali post na ovom forumu, to vam je u redu? To prihvatate kao savremeni alat?
E pa, AI je upravo to – savremeni alat i ništa više. Ona je samo jedna ogromna, digitalizovana svetska biblioteka. AI nema svoje mišljenje, nema svest, niti može bilo šta sama da smisli. Ona radi potpuno isto što i digitron.
Digitron sabira, oduzima i množi brojeve koje mu vi unesete. AI radi sa podacima koje joj vi tražite kroz pitanja. Zato, na površna, plitka i glupa pitanja – AI daje isto takve, površne i generičke odgovore, jer ne čita misli nego vaša pitanja.
Ako je pitate opšte stvari o istoriji, ona će vam servirati mejnstrim dogme Bečko-berlinske škole o doseljavanju Slovena u 7. veku, jer je to većinski podatak na internetu. To je nivo do kog bi doseglo vaše istraživanje. Ali, kada sistemu postavite precizno, stručno i konkretno pitanje – kada ga pritisnete naučno dokazanim činjenicama poput starosedelačke haplogrupe I2a koja Srbe genetski vezuje za Vinču i Lepenski Vir, ili podacima o starom srpskom kalendaru koji broji 7535. godinu – AI je primorana da oduva prašinu sa skrivenih istorijskih zapisa i izvuče tačne izvore.
Najplastičnije rečeno, AI vam je kao najmoderniji superavtomobil. Ako u njega sedne neko ko nema ni vozačku dozvolu, kakve koristi ima od te mašine? Može samo da drži volan i govori 'brm, brm, brm'.
Dakle, kvalitet odgovora zavisi isključivo od kvaliteta onoga ko vozi i ko postavlja pitanje. Na ovom forumu ne razgovara AI sa vama, nego ja koji umem da upravljam modernim alatima i da vas poklopim činjenicama. Tehnologija je samo brza lopata, ali ja znam tačno gde treba da kopam, dok vi i dalje pišete 'iz glave' – što je, očigledno, samo sinonim za maštanje bez ijednog dokaza.

[Ovu poruku je menjao p2699520 dana 23.08.2026. u 08:14 GMT+1]

Odgovor na temu

p2699520
Moskovska oblast-Rusija

Član broj: 351989
62.204.35.*

+7 Profil

icon Re: Rusija - raspada li se ili ne?23.08.2026. u 07:24 - pre 15h 56min
Nedeljno jutro nad Moskvom:

Odgovor na temu

elitemadzone.org :: MadZone :: Rusija - raspada li se ili ne?

Strane: << < .. 38 39 40 41 42 43

[ Pregleda: 108735 | Odgovora: 844 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.