A jesi li ti cuo da postoji Engleski jezik i Wikipedija na Engleskom ?
I menjeju stranicu svaki dan :
https://en.wikipedia.org/w/ind...nian_census&action=history
Sta mislis da sam ja Jedini na Planeti koji je video i shvatio da Korejanci etnicki zive u Ukrajini ?
Brisali, brisali , menjali ali ipak ostavili tragove !!
Ajde sada posle ovoga im javi i da to obrisu !!!
In 2001, the ethnic composition of Ukraine was: Ukrainian 77.8%, Russian 17.3%, Romanian 1.1% (including Moldovan 0.8%), Belarusian 0.6%, Crimean Tatar 0.5%, Bulgarian 0.4%, Hungarian 0.3%, Polish 0.3%, Jewish 1.0%, Pontic Greek 0.2% and other 1.6% (including Armenians, Germans, Romas, Georgians, Slovaks, Albanians, Crimean Karaites, as well as Muslim Bulgarians, otherwise known as Torbesh, and a microcosm of Swedes of Gammalsvenskby).[51] It is also estimated that there are about 49,817 ethnic Koreans (0.12%) in Ukraine that belong to the Koryo-saram group. Their number may be as high as 100,000 as many ethnic Koreans were assimilated into the majority population.[52][53] Rusyns are also not recognised by the Ukrainian government as a distinct ethnic group and are instead treated as a sub-group of Ukrainians.[54]
Ovo jos nisu izbrisali sa stranice ! Inace ovi "ostali" ke sve bilo detaljno pa i za Korejance !
Procentni racun valjda znas sam da izracunas od 48.240.902 ? 0.12 % . Ispadne
57.889 Korejanaca koji zive u Ukrajini ? Mozda je sada do pred rat broj bio i veci ?
Oni su izracunali 49.817 ali to nije 0,12 % ?
"Their number may be as high as 100,000 as many ethnic Koreans were assimilated into the majority population."
Ovde je sada na forumu Citirano da Lazljivi Ukrajinci ne obrisu opet !!!
U svakom slucaju imaju dovoljno Ukrajinskih Korejanaca da laziraju trupe S. Koreje ! Pa opet nista osim Primitivne i Glupe propagande !