Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Srbija - raspada li se ili ne?

elitemadzone.org :: MadZone :: Srbija - raspada li se ili ne?

Strane: << < .. 51 52 53 54 55 56

[ Pregleda: 128687 | Odgovora: 1103 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

Turmen
Software Quality Assurance Engineer
Wireless Media
Beograd

Član broj: 317274
46.240.134.*

+305 Profil

icon Re: Srbija - raspada li se ili ne?20.11.2025. u 09:29 - pre 1 dan i 8h
Citat:
Nebojsa Milanovic:
Pošto se stalno prožima ta veoma problematična kupovina francuskih aviona koji mogu da ratuju samo protiv Rusije, činjenica da su juče Zelenski i Makron potpisali kupovinu 100 tih istih aviona za Ukrajinu, naša kupovina te iste robe postaje toliko problematična da boli: https://www.euronews.rs/evropa...istorijski-vojni-sporazum/vest

Da sam ja opozicija, zahtevao bi objašnjenje već samo za to, i pošto vlast nema načina da to objasni, urušila bi se samo od toga.

Slažem se sa ovim, treba jasno i glasno postaviti pitanje "za čije babe zdravlje su kupljeni ti avioni".

Mislim jasno je kao dan da ti avioni ili neće biti upotrebljeni uopšte ili će biti zavaljani dalje.

Citat:
Zašto bi EU i EP uvodili zabranu ulaska ili zamrzavali imovinu vodećih političara? Kojih vodećih političara? Ako misliš na ruske, to već odavno rade. Ako misliš na srpske, nikako mi ne ulazi u ovu moju praznu glavu zašto bi to radili.

Jedva čekam odgovor.

Sam si sebi odgovorio na pitanje - kada EU "stvarno nekog ne podržava", onda su najgori nacisti i kršioci ljudskih prava, onda se zamrzava imovina, računi, zabranjuje ulazak, neretko idu na poternice, pa se čak i hapse ti političari i biznismeni i sve što ide uz to. Upravo se to dešavalo Rusima.

Kada EU "ne podržava" onda idu neki patetični govori u evropskom parlamentu, nekakve rezolucije koje ničemu ne služe, pojedini medijski članci "Vučić bad, not cool" i slično, a u realnosti se kupuju nekretnine u Trstu, stanovi u Londonu, posluje se sa njima, razmenjuje se lova, potpisuju se ugovori (štetni po državu) i slično.

Nekoliko puta sam na ovoj temi napisao - saradnja između EU i Srbije je trenutno na svom vrhuncu, ni pojedine članice EU nemaju ovakav odnos sa Briselom i Amerikom.

Ali se to zataškava i krije ispod tepiha jer je prosečan glasač SNSa ispijač piva ispred zadruge i nosač šajkače i šubare sa kokardom, kome je zapad truo, rusija "majka", a V**** bog i batina jer mu je zaposlio tetkičinu u fabrici metalnih odlivaka za 55000din, radni staž, 20 dana odmora, a za vreme "žutih lopova" je radila u menjačnici neprijavljena, bez slobodnih dana za 18000din (koji su tada vredeli kao sada 50k, ali to je već druga tema).

Odgovor na temu

Luchino Visconti
Institut za vađenje ruda

Član broj: 349863

+4 Profil

icon Re: Srbija - raspada li se ili ne?20.11.2025. u 10:47 - pre 1 dan i 7h
Evo neka mi padne klavir na glavu, ako sam nešto razumeo.

Odgovor na temu

Turmen
Software Quality Assurance Engineer
Wireless Media
Beograd

Član broj: 317274
46.240.134.*

+305 Profil

icon Re: Srbija - raspada li se ili ne?21.11.2025. u 10:17 - pre 7h 33min
Citat:
Luchino Visconti: Evo neka mi padne klavir na glavu, ako sam nešto razumeo.

Tu ti, nažalost, ne mogu pomoći.

Odgovor na temu

Luchino Visconti
Institut za vađenje ruda

Član broj: 349863

+4 Profil

icon Re: Srbija - raspada li se ili ne?21.11.2025. u 10:58 - pre 6h 52min
Ne sećam se da sam ti tražio pomoć.

Odgovor na temu

elitemadzone.org :: MadZone :: Srbija - raspada li se ili ne?

Strane: << < .. 51 52 53 54 55 56

[ Pregleda: 128687 | Odgovora: 1103 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.