Evo ovako,
Uleteli mi slepi misevi u dnevnu sobu. Ima ih makar 2-3.
Da nisam gledao na Discovery-ju kako je to kad ti se slepi mis zakaci za glavu, onda bih usao u sobu i pokusao bih da ih nekako isteram, jel'te. :> Medjutim, morao sam da gledam kako je to kad se zakaci za coveka, i sad mi je frka.

Moj drug je imao iskustva sa (jednim) slepim misem - Umotao se u cebe, upalio svetlo, otvorio prozor, slepi mis izasao.
Kaze da ga je slepi mis non-stop "lupao" po glavi preko tog cebeta (valjda navaljivao dok je tako leprsao oko njega
) dok nije izasao. E sad,
Nisam morao da se smotam u cebe pa da se krsim po sobi, jer je prozor vec otvoren, a prekidac za svetlo je odmah do ulaza u dnevnoj sobi, tako da sam otvorio vrata na brzaka, lupio u prekidac, i zatvorio vrata.

Izasao sam napolje i popeo se do prozora (prvi sprat) da pomerim zavesu, cisto da napravim vise prostora za eventualni izlazak.
Izadjem napolje da nagledam situaciju, i imam sta da vidim -
Roj slepih miseva orgija po sobi, dok tri sijalice od 100w biju iz lustera. 
Ne bih vise da izlazim napolje, tako da cu samo da odskrinem vrata od dnevne sobe, da vidim kakvo je stanje. Samo sek'...
...
Mirno...
Odskrinuo sam jos malo, i vidim jednog kako visi na zavesi, mada, njegova leva polovina mi je neobicno veca od desne, nekako nabudzena... Mozda su dva, jedan do drugog?

Stvarno ne znam, nagadjam samo. Mozda je Paranoja iz Las Vegasa vec pocela da radi svoje

, ali nisam siguran dal' je jos jedan s druge strane zavese... crni mi se nesto...
Uff... Zna li neko sta je pametno raditi sad? :/