Za vreme NATO bombardovanja Udruzenje Grka u Srbiji "Riga od Fere" privremeno je koristilo prostorije "Novog doma" na Vozdovcu posto stalne nisu imali. Sadasnji telefon je 651-195 i mislim da jos nisu dobili svoje prostorije a predsednik udruzenja je Janis Savas pa nazovi i proveri gde su.
pre tri nedelje sam ovde na pocetnoj stanici 28-ice na Zvezdari naleteo na grupu od 20-ak mladih grka, pa s obzirom da su ovde studentski domovi Rifat i Penezic, mozes da pitas da li su jos uvek tamo... i da, bila je jedna strava grkinja :)
Ostali, ja sam ziveo u Grckoj, i ne slazem se da su grkinje strava Tu i tamo, mozes da ubodes neku dobru ali gledajuci prosek, mislim da su ovde devojke mnogo lepse. Samo jos kada ne bi furale GRAND fazon...
Gde bre moze da se nadje dobra Grkinja?:) Mislim, ja stvarno volim Grcku i Grke kao narod, ali ribe su trash... sve debeloguze i ufff... ma lose bre generalno!
A u tom kaficu S-G prijateljstva mislim da bude po neko tematsko vece ili izlozba i tako to, pa cenim da to okupi Grke...
vdl/nlns
26.05.2005. u 00:30
ddz Dušan Dželebdžić Pravni fakultet UUB Beograd
Član broj: 3272 Poruke: 710 *.nat-pool.bgd.sbb.co.yu.
Ali to što znaju da budu ružne je ne daj bože. Nije mi namera da vređam Grke, ali kada sam bio u Grčkoj na 20 Grkinja sam video 1 ili 2 koje su nešto valjale.
U Grckoj ces naci dobru Grkinju isto tamo gde ces naci dobru devojku i u Jugi - u velikom gradu gde je veci izbor. Ja sam u Atini svasta video, samo ne znam mozda su to bile neke turistkinje U manjim mestima je tuga. Stvarno. Ne zelim da se secam