... sto niukom slucaju nije tacno. -:(
Mozda se to ne moze nazvati zaverom, ali pogledajte cinjenice. Pogledajte procenat Jevreja koji se nalaze u SAD populaciji i SAD administraciji. Sad, neke to navodi na bes, neke na ljubomoru, neki se dive, neki tvrde - pa da to je jevrejska zavera.
Jevreji su proterivani gotovo iz svih zemalja u kojima su ziveli. Po meni, motiv je bila pljacka, medjutim isto tako mislim da su i sami Jevreji otisli predaleko u zauzimanju pozicija u zemlji koja nije njihova. Nije to nikakav verska mrznja domacina. Pogledajte, vi i danas imate sluzbe u kojima stranac ne moze da se zaposli. Sad ja kazem, ma dajte Italijani, pustite me. Ne, ne moze. Bio ne bio sposoban mi to ne damo. I tacka !
Pogledajte to sa spekta domacina. Enormno su bogati, zauimaju pozicije u vladi, stampi, sastaju se tamo po nekim sinagogama, govore nekim cudnim jezikom... Iako ne odobravam isto tako smatram i potpuno ocekivanim da se usled toga rodi: Majn Kampf, Sionski protokoli kao i mnoge druge knjige tj. obicni plliticki pamfleti protiv Jevreja koje su na zalost milione kostale zivota. Cena slave da kazem.