Imam oko 100-ak raznoraznih video žurki (svih mogućih pravaca od elektro do psytrance-a) uglavnom su to klipovi od po 10-ak minuta, ima i dužih i kraćih. Tako da ako nekog zanima da mu (naravno free) pošaljem taj jedan DVD sa svim ti žurkicama nek mi se javi na PP oko adrese i ostlog.
Takodje imam i I Love Techno 2003 oko sat ipo, snimano originalnom i profesionalnom Sony kamerom, znači snimak je profesionalan nije neki amater snimao, isto tako imam i Senstaions White (čini mi se iz 2004) muzika i nije nešto koliko je extra uradjena atmosvera, stvarno vredi pogledati, imam i jedan dokumentarni film o tome kako je nastala trance muzika i u tom dokumentarcu pričaju velika imena DJ-eva i njihovi rani početci, sve se odvija u indiji i budisti (verovali ili ne) pričaju o nastanku trance muzike kao i o (podržanom???) konzumiranju LSD-ja na takvim žurkama, stvarno edukativan dokumentarac, tako da i to je isto na jednom CD-u. To je sve što imam od tih žurki i dokumentaraca. Pa ko je zainteresovan nek mi se javi na PP da mi ostavi adresu i nek mi kaže šta hoće da mu pošaljem.
pozz