Tema je uopste o skrivenim kamerama ali posebno o ovoj ruskoj, dakle ko nije cuo u rusiji je zabranjena skrivena kamera jer je jedan lik izresetao ovog iz SK.
1) Ima li neko videoclip te skrivene kamere? Ja sam je gledao samo jednom na telefonu... Znaci SK nije nista ludo poput ITA kad ti dodju sruse kucu ili tako nesto... nego ona najbanalnija- lik dolazi da ubaci pismo u onu postansku kutiju a unutra je lik iz SK koji mu vrati pismo... I tako nailazi neki celavi sa pismom krene da ga ubaci, ovaj vrati, on proba ponovo ovaj vrati i sledece sto radi je vadi pistolj i reseta lika unutra, onda zaviruje da vidi dal' je ziv pa jos par puta puca da ga dokrajci....
2) Kakav je vas stav o SK uopste? Da li ste za zabranu, da li vise volite megalomanske tipa ITA ili one jeftine ali dosetljive tipa 3K RTS.
3) Koja je vasa omiljena SK?
4) Sta kazete o ovoj novoj na pinku NEmoguca misija? Meni su oni malo dosadni jer cesto ljudi ne prave nikakvu reakciju... Tipa onaj lik sto su mu rekli da ima pticji grip a on se samo ubedacio i tako sedi i sedi i sedi...
[Ovu poruku je menjao Vole Domu dana 13.01.2006. u 11:00 GMT+1]
Propali bubnjar :(

Zabrana skrivene kamere u rusiji zbog ubistva...
Re: Zabrana skrivene kamere u rusiji zbog ubistva...