@noviKorisnik,
Bez uvrede, ali zar ne misliš da ti je mašina zrela za "clean instal".
Ja (verovatno) imam problema sa Obsessive Compulsive Disorder, ali nikad ne bih
mogao da istrpim da toliko različitih stvari na OS-u u isto vreme ne radi kako treba.
A oko lsass-a. Da, to jeste potreban (neophodan) proces, i mora da bude aktivan.
Ja imam samo 8 services na automatic + 3 na manual, međutim lsass uvek bude prisutan u task manageru, bez obzira na tako mali broj servisa.
Ovo što te strefilo - ieexplorer, je, čini mi se, spyware a ne virus, tako da ti nod neće mnogo pomoći. Ovo ti sad pišem samo po sećanju, ali mislim da neću mnogo da pogrešim u proceduri:
Citat:
noviKorisnik: moram li da brišem onu gomilu reg entrija što stoji u uputstvima ili bi ovo bilo dovoljno? (mrzi me da radim ono što ne mora)
Mora, mora
Pokreni i update-uj Ad-Aware, pa pobriši sve fajlove i reg-enteries koje bude pronašao - pa restart. Onda opet scan, pa tek na kraju pokreni browser koji koristiš, pa lupi i treći scan. Ovo sve zbog toga što pojedini spyware ubace "sleepere" u system32 koji se ne vide uvek, pa taman kad pomisliš da si sve počistio, onda taj skriveni .dll (matica

, mother... gledao si Alien-a

svo ono đubre opet vrati u registar i foldere...
Ovo bi trebalo da, privremeno, reši problem, dok ne skupiš snage/volje/vremena za re/instalaciju.
Jer ipak, nema ništa lepše od "new car smell"