Upravo se vratih sa koncerta, bilo je super, covek je stvarno isprasio i svirao punih dva ipo sata. Zvuk odlican, publika ok, vizuelno je bilo fantasticno. Ispunio je sva moja ocekivanja.
E sada ide ono lose, organizacija koncerta, tu pre svega mislim na redarsku sluzbu i nacin ulaska na stadion KATASTROFA!
Znaci 9 000 ljudi je trebalo da udje kroz JEDAN ulaz sirine 5 metara. Na kraju posto je bilo ocigledno da se tim tempom nece nista uraditi pustali su ljude da ulaze kako je ko hteo, znaci mogao si tomahavk da uneses da si hteo a ne da udjes bez karte, redarska sluzba je bila, blago receno , katastrofalna! Sva sreca pa sam usao u vreme kada je kretao da peva prvu pesmu, iza mene je bilo bar jos 2-3 000 ljudi koji su se gurali i prelazili jedni preko drugih ko krdo.
Ovo naravno nije pokavrilo koncert koji je jos jednom ,bio fantastican, prava demonstracija vizuelnih i zvucnih carolija :)
Jedino sto mi je smetalo jeste kada je pocao da peva pesme uz gitaru bez benda, ono solo, smorio je malo a i te pesme extra zvuce sa bendom.
Eh da, nosio je majcu NOVI SAD THANK YOU a napred je imao zastavu yugoslavije?! :)
Naucio neke reci za koncert (hvala, divni ste, dobro vece) i pevao sa srpskom zastavom ali to je ipak samo marketing :)
2 bisa su bila.