Pa tigar je kao sto rekoh u najuzoj konkurenciji ta dimenzija kosta 3700din nego me zanima sta se jos moze kupiti za slicne novce?
P.S. Za sve sezone...
Nažalost i kazna stvara naviku!
Nažalost i kazna izgrađuje stav!
pa svi se uzdrzavaju jer nema pouzdane konkurencije na toj ceni, eventualno Barum ali ja ga ne volim previse, relativno se brzo trose zavisno od voznje ali i podloge. Ja sada samo Vinteru vozim i skroz sam zadovoljan.
17.05.2006. u 22:51
bakara DownTown Belgrade Hostel nBGd
SuperModerator Član broj: 40157 Poruke: 6554 *.opera-mini.net.
pa ustvari, izgleda da joj je naziv skroz precenjen, jedna all-season guma ocito, doduse, tako su mi je i preporucili jesenas. Ipak, ako cemo iskreno, ja od proleca do jeseni "sabijem" nekih cca 1000 km ukupno u svojim automobilima, koristim druga prevozna sredstva u ova godisnja doba ;)
Moju iskrenu preporuku mogu da dam za gumu Firestone F 590 FS, u dimenziji 185/60 R14 kosta malo vise nego sto si planirao da izdvojis 57,3 eur po komadu. Ukoliko ikako mozes da izdvojis dodatna sredstva bices prezadovoljan kao sto sam i ja. Nikada ne bih kupio nijedne druge gume. Letnja je sara, po kisi je kao po sinama. Ukoliko zelis da pogledas i cene drugih, poseti sajt iz mog profila pa pretrazuj.
Pozdrav!
25.05.2006. u 16:33
SuperModerator Član broj: 40157 Poruke: 6554 *.vdial.verat.net.
Za koje god da se odlucis, pogledaj datum proizvodnje na gumi. Ja sam uzeo cetiri tigra 635 (posle se pojavio model sa boljom sarom), i sa "datumom" na gumi 3505, sto ce reci 35-a nedelja 2005-e godine.
Ako kupis bajatu gumu, nece ti biti dobra ni jedna.
09.07.2006. u 13:37
SuperModerator Član broj: 40157 Poruke: 6554 *.opera-mini.net.
Xexe, ma nisam ja toliko neodlucan, vec jednostavno ne zurim, ove na kolima su jos dobre, menjam ih zato sto su matore...
Inace curcicev sajt (cenovnik) je azuriran marta 2005, i cena je tada bila veca nego sada u beogumi.
Nažalost i kazna stvara naviku!
Nažalost i kazna izgrađuje stav!