Da ne otvaram novu temu. Danas sam klimu mideu ukljucio na grejanje, napolju je 18 C, meni je bilo hladno u stanu, i ona krene da greje, izbacuje bas vruc vazduh, ali na svakih otprilike 10 minuta ona se iskljucuje, a siguran sam da nije postigla temperaturu koju sam joj zadao (prvo sam stavio na 25 C pa na 27 C). I kad se iskljuci ne izbacuje vazduh, zelena lampica "operation" je ukljucena, i posle par minuta ponovo krene da izbacuje topao vazduh i tako ponovo 10-tak minuta i isto. Jedino na nekih sat vremena, klima se isto iskljuci ,ali tada se ukljuci lampica na pre def mod, i cini mi se da isto u tom trenutku ne izbacuje vazduh.
O cemu li se radi, da li je klimi "pretoplo" napolju pa se iskljucuje preventivno na svakih 10-tak min, ili stvarno napravi u sobi podesenu temperaturu pa se iskljuci kao leti kad dostigne zadatu temperaturu.
Ne znam sada sam je iskljucio, jedino da posle pokusam da zatvorim vrata od sobe u kojoj se nalazi klima.
Sta ce biti za 5 meseci vise niko ne sme ni da predvidi,ali ako dozivimo 6-ti mesec vi cete biti nas nezamenjiv covek