|
andrejbeca Ivan Gadjanski Elektrotehnicar,Tehnomarket d.o.o.,Pancevo Srbija ,Pancevo
Član broj: 181036 Poruke: 114 79.101.241.*
|
Kakav je to uredjaj za stvaranje kiseonika u ovoj Midei.I sve to ostalo za 18.999.
Taj model mi lici na model sa istim kucistem unutrasnje koji vidjah prosle godine,cinila mi se privlacna za oko,na
prvi pogled,kasnije videh taj display im bre jeftino-suntavo uradjen,ti simboli na njemu su nazvrljani totalno bez
smisla.Plastika na njemu u rangu mog Gorenja,lepa na oko, verovatno ce da pucka dok se hladi posle gasenja funkcije
grejanja bar 10 min.(Ima leka za to,pustim je da radi na manjoj zadatoj temp. od sobne ,zadam timer od deset min.,pa u auto fan modu polako izduva preostalu temp.)
Ej bre,u ovoj zemlji moras da budes naucnik i na pijaci kad kupis cvetni rasad,jerbo ce da ti uvale neki korov.
Pozzz za Bordziju.
Juce ja i koleginica pazarili u najjacoj radnji za tehniku u gradu,za firmu neki Mulinex sokovnik,
tamo nam ga lepo otvorili,pokazali da nije slucajno ostecen i sve O.K.,posle uzeh da ga sastavim
sve po uputstvu,vidim da na slici a i u uputstvu ima nakakva posuda gde se toci iscedjeni sok,al toga nema u
kutiji.Ovi moji se naljutise , kazu gde ti oci,ja zamalo odo da reklamiram,kad sitnim slovima na dnu pise da
te obicne drljave case nema u bas svim modelima,za sva trzista.Casa sigurno vradi bar tri evra,pa puta x br
komada eto zaradica.Pise na njemu da je M. in Spain.Do njega bio M.in France,spojevi na plastici 90% kvalitatniji,a
oba iz EU.
Kakav bre servis i garancija,bio sam i ja honorarno kod tipa zaduzenog za ceski Saturn.Oni imaju toliku gamu modela
proizvoda,iste godine po 10 modela pegli, usisivaca,resoa,tostera,telefona!!!,i bog te pita cega sve jos,samo
im fale rezervni delovi,jer kao satro drzava ne dade da se uvezu,a u stvari sve im prave Kinezi, pa ko zna iz koliko
fabrika to stize, da verovatno ni Ceh ne zna sta ide u koji aparat,a o semama da ni ne govorim.
(Na jednoj mini pecnici videh neki kineski prekidac koji trebe da prekine 2000 W , a konstruisan od limcica debljine
staniola na kutiji za cigare,ma raspao se i niko ga vise nije uspeo da sastavi.)
|