Ono shto mi smeta obichno zaobolazim.Zashto troshiti vreme i energiju na kojekakve nikogovice?
Medjutim posebno mi je interesantna sorta ‘nesposobnih za bilo kakav konstruktivan dijalog i polemiku’, kod kojih je jedini nachin obracanja uvreda,i to po pravilu na lichnom nivou.
Postoje i oni drugi koji na isti ili slichan nachin delaju sa iskljuchivim ciljem da izvrnu ruglu.Ako kojim sluchajem neshto i pitaju,to je uglavnom prikrivena provokacija koja ima za cilj perfidno omalovazhavanje uchesnika na toj temi.Tu se obichno postavljaju pitanja tipa:’ko je vlasnik interneta’ ili recimo ‘koje ime da dam detetu’.Ovo drugo postaje jasnije ako se zaviri u profil dotichnog i uzgred ‘prelistaju’ teme na koje je postovao uz naglasak na smisao
svih postova.
E,sad kao shto rekoh takvo shto me uopshte ne tangira sve do trenutka dok moj post koji komentarishe nebuloze dotichne ‘gospode’ ne bude jednostavno obrisan,i to samo zato shto sam se zapitao:da li je takav nastup posledica mentalne ogranichenosti ili mozhda predstavlja ‘alter ego’ nekog od chlanova foruma.Ovi drugi su posebno zanimljivi

Sve u svemu posebna sorta,koja u virtuelnom svetu na taj i takav nachin pronalazi lichnu satisfakciju.I onda se pojavi neko od modova,i ne chitavshi postove par strana unazad, jednostavno obrishe post i unishti koncept chitave priche.
Ah da,mozhda je ipak sa moralnog stanovishta ispravnije dozvoliti tim parazitima nasladjivanje te vrste.Kako je moral relativna kategorija ovakvo objashnjenje pije vodu.
Chisto da primetim.
SHarena Krava->MiMoprolazenje