hehehe... Ovaj video je su napravili polaznici kursa 3d modelovanja i animacije u skoli chiron. Moja firma ima motion capture sistem i napravili smo saradnju sa skolom da ih upoznamo sa mocap tehnikom. Za potrebe videa smo snimali Konstantina Kostjukova, podatke sa snimka smo obradili i dali dalje na upotrebu chiron-u. Rezultat je ovaj interesantan video. Inace.. koliko ja znam ovo nije kompletna verzija... fale jos neki post-processing efekti.
Ljudi... ovo nije nikakva reklama... nije to niko platio da se uradi!
Ovaj video je VEZBA polaznika skole Chiron u kojoj su ucili kako da iskoriste Motion Capture tehnologiju u svom poslu!
Niko ne tvrdi da je ovo originalna ideja. Svi znaju za Citroenovu reklamu. Ovo sa Yugom je parodija na Citroenovu reklamu.
Naravno da nije reklama, ono sam više ironično stavio upravo zato što je pokradeno od C4 i upravo zbog toga je dosta slatko odradjeno (iako je vežba), i baš to daje odredjenu dozu zabave tom clipu :)
Perfektno odrađeno, a i pesma je super.
Samo što ja ovo imam poodavno (sad gledam datum fajla yugo.mpg i piše lepo 26.04.2006., tad sam ga negde i skinuo čini mi se)