Da li neko ima informaciju kada ce konacno ova jadna zemlja dobiti nove pasose?
Vec znam da ovi nasi silni jadni politicari nisu u stanju, odnosno ne zele da nam dopuste putovanje bez viza (da, to iskljucivo od njih zavisi i ni od koga vise, postoje jasno definisana pravila koja treba da ispune, ali koja jednostavno ne zele da urade), ali kako nije sramota sve te nazovi velike srbe, da nam jos uvek izdaju pasose na kojima pise Jugoslavija, a koji su ujednom jedni od najnebezbednije uradjenih pasosa na kugli zemaljskoj.
Nervira me kada mi se neko podsmeva sto na pasosu pise Jugoslavija a ja sam zapravo iz Srbije. (Jugoslavija je prestala da postoji pre skoro 4 godine, a SCG ne postoji uskoro godinu dana).
Nervira me kad neko iskreno ne zna gde je Jugoslavija zato sto u racunaru nema na spisku takvu zemlju.
Nervira me kad me neko pita, da li sam iz Srbije ili sam iz Crne Gore.
Nervira me kada se ja zadrzim najduze na granicnom prelaze, ne zbog vize, nego zato sto nemamo machine-readable pasos, pa svaki podatak granicar mora rucno da ukucava sto traje, umesto da skenira prvu stranu za 5 sekundi. (Ovo cekanje nema veze sa vizama).
U svakoj iole normalnoj zemlji neko bi odgovarao za sve sto radi ovom narodu osim kod nas...

Novi pasosi - cekajuci Godoa
Re: Novi pasosi - cekajuci Godoa