Citat:
BEZOBRAZLUK: Marej insinuirao da je Novak folirao povredu, Đoković gospodski odgovorio
Citat:
"Iznerviran sam što sam dopustio da mi zasmeta moguća povreda protivnika na početku trećeg seta, pošto sam igrao dobro, a onda sam pao na 10 minuta i set je otišao. Zbog toga se najviše nerviram, pošto sam imao prilike u prvom setu, ali nisam uspeo da ih iskoristim. Uspeo sam da uzmem drugi, a onda je došao treći set", rekao je Marej posle meča.
"Ako je u pitanju bio grč, dobro se oporavio, pošto je od toga teško oporaviti se i igrati toliko dobro kao što je on odigrao.
Neverovatno se kretao na kraju trećeg seta i jurio svaku lopticu. Mislim da bi imao snage i za peti set", rekao je Marej.
Citat:
Đoković je rekao da to nije primetio.
"Ne želim da govorim loše stvari o njemu na konferenciji za novinare ili da tražim izgovore. U ovakvim mečevima ima mnogo emocija, velika je tenzija. Nije lako tokom celog meča zadržati koncentraciju 100 odsto. Bilo je prekida kada je čovek ušao na teren, duža pauza. Imao sam set i brejk više, a nakon toga sam izgubio svoj servis. On je zaigrao agresivnije i bio bolji. Takođe, nije bio svežiji ni u drugom ni trećem setu, ali to je normalno posle dugih razmena udaraca", rekao je on.
Elem,i kod njega,nadala posebno kod federera to je uobicajeno.
Sve to ne moze da ospori LEGENDU da pehar za 5. titulu mu uruci LEGENDA koja je taj turnir osvojila 6 x.
Toliko.Upisano u teniskoj istoriji i to niko ne moze da ospori.
"Narod koji ne poštuje žrtve svojih predaka osuđen je na ponovno stradanje"