E, sad...ja o njenoj pesmi nisam imao neko pozitivno misljenje, pogotovo o refrenu koji je sablonski do bola (mada, Pesma Evrovizije je uvek bila tralala-festival), ali moram da pohvalim Marijino izvodjenje koje je fenomenalno. Devojka ima OGROMAN i MOCAN glas, pevala je jako ubedljivo, uglavnom veoma precizno (desavalo se da malkice "omasi" liniju zato sto se zanese), tako da mi je odjenom postalo potpuno nebitno sto melodija ima "prezvakanu" formu. Dala je sve od sebe i zasluzila je pobedu.
Terry Wogan...od njega nisam ocekivao drugaciji komentar, on godinama prosipa otrov po svemu sto nije sa britanskog i irskog ostrva...zato ga i drze kao komentatora za BBC vec vise od 30 godina. Ali...i dalje cu slusati njegov komentar.
Zao mi je sto vise nije onaj "stari" odnos snaga, kada nije bilo ovih ucesnika iz ex-Varsavskog pakta.
Da je Marija u takvoj situaciji pobedila, svi koji sada pljuju po njenoj pobedi morali bi da drze jezik za zubima.
Dakle, Marija je sigurno najbolji izvodjac ove godine na PE i zato je zasluzeno no. 1

Re: Eurosong 2007. Srbija Pobedila!
Re: Eurosong 2007. Srbija Pobedila!