su_adsl: Koji su najbolji serveri u Srbiji trenutno??
Dal' ima neki server u Subotici sem Tippnetovog?
I da li ima neki patch ili fora za poboljsanje pinga?
I DA LI POSTOJI TELEKOMOV CS SERVER??
Hvala,
Da li je iko ikada uspeo da potera CS preko Telekomovog ADSLa, s obzirom da je kod Telekoma nemoguce setovati router (prevencija gresaka od strane korisnika)? Jednostavno nema pristupa setovanjima routera.
Computer asked me something and I said ‘Yes’ / You can’t stop an idiot from being an idiot…
Da li neko zna da li mogu da se sacuvaju podaci iz kantera. Mislim znaci na settings i servere. Pre formata hard diska da ih sacuvam pa da ih vratim, da ne moram stalno da ih trazim i ukucavam?
Moze neko da napise kratko uputstvo za igranje CS online tipa:
1. Instaliraj Counter Strike source
2. Instaliraj taj i taj patch
3. Instaliraj ako treba Cheating Death
4. ............. itd
Sve po redu, za one koji vole CS ali nerazumeju se previse u online povezivanje.
Instalirao sam Counter Strike 1.6 i pokusao da se konektujem na sve ovde navedene servere na sledeci nacin: Kad udjem u kanter, stisnem ` i kucam connect 212.200.164.20:27015 i uglavnom na svim serverima mi prijavljuje- Your .dll[cl_dlls\clientdll] difers from the server's. Ima li neko ideju o cemu je rec? Sta treba da uradim? Znaci samo sam instalirao CS i nista drugo.
Zna li neko neke servere gde se moze igrati 5 v 5? Na serverima su uglavnom velike gizve 12 v 12, nezna se ko pije a ko placa. I samo da pitam da li neko zna sta se pise u konzoli ` da se oruzije menja cim stisnes broj? Sada kad pritisnem recimo broj 3 za noz moram to i da potvrdim klikom na mis. Mislim da je nesto kao fastswich, nisam siguran.
barakuda111: Zna li neko neke servere gde se moze igrati 5 v 5? Na serverima su uglavnom velike gizve 12 v 12, nezna se ko pije a ko placa. I samo da pitam da li neko zna sta se pise u konzoli ` da se oruzije menja cim stisnes broj? Sada kad pritisnem recimo broj 3 za noz moram to i da potvrdim klikom na mis. Mislim da je nesto kao fastswich, nisam siguran.
5 vs 5? Pa to je dosadno, ja uvek igram 16 vs 16, tako je mnogo bolje!
Citat:
barakuda111: Nasao sam resenje na ovom sajtu, hvala na linku.