|
dmauka Dejan Mauka univerzum, vaseljena...
Član broj: 4309 Poruke: 127 194.79.41.*
|
Formula XR+ 10W-40
Ne mesam se nikome u privatan zivot jer mi je receno da se drzim podalje i od svog sopstvenog.
|
| 22.01.2008. u 11:16 |
| |
|
borrko
Član broj: 48653 Poruke: 18 213.240.32.*
|
malko dizem temu iz mrtvih, ali cisto da dopunim ono sto mi se desavalo.
na kraju se ipak ispostavilo da je motor bio za generalku... u nekom trenutku je cak naprsao i blok i iscurelo mi brdo tecnosti za hladjenje.
srecom, do tog trenutka sam uspeo da skrpim lovu, a i auto je izgurao najhladnije delove zime, kao i meni najbitnije trenutke...
stucanje koje sam spominjao je bilo prouzrokovano od strane bosch pumpe, kao i samostalno ubrzavanje/usporavanje, koja posle nekog remonta i dalje pravi probleme zaustavni ventil se zakucao u otvorenom polozaju, pa sad auto nece da se ugasi, ali to ce biti sredjeno za koji dan.
ventil bi trebalo da kosta do oko 60e, a cena ruku zavisi od toga da li mora da se ugradjuje u bosch servisu ili moze i vas omiljeni mehanicar.
turbinu sam isto vozio na remont i sad napokon radi i zuji "zdravo" :)
napomena za one koji imaju lucas pumpu, da ne pokusavaju kod plavog mosta u bosch servis da je voze, jer tamo rade iskljucivo bosch...
od generalke, auto pali ko mina, vuce ko blesav... i tako to :)
jesam ostao bez povece kolicine novca, ali ionako za te pare nisam mogao da kupim nov auto ;)
nadam se da sam se svega setio.
poz.
|
| 22.08.2008. u 13:57 |
| |