ahahahahah KOJA TEMA :D:D:D:DD...ovo mi je trebalo,bas sam se smorio na faxu skoro zaspao,ali kad sam ovo procitao... :D:D:D:D
nego sopocanac,tvoj ortak bi da se KURCI [da da se kurci,ne da vozi auto,jer da hoce da vozi,onda bi ga bolio k**** da li je reg. 10-200-1000 eura ;),jer vec ima za a8-icu] sa 8-icom,verovatno "izvede" auto u voznju vikendom uvece,"centrom" sopocana [ako postoji tamo to :D] i da ga vrati u garazu...evo ventura ti dao neku racunicu,mada se ja ne bih slozio s time,jer samim otvaranjem ove teme opadaju bar 2 do 4 stavke ;)
npr. ne bi platio kasko ,vec ono "obicno" osiguranje,ne bi isao na redovan servis posle 10-20 000 km,nego kad crkne kod majstor' mise na kanal ;),gume...ih,sta ce gume za zimu,pa to je ludost ...a tek ovo za gorivo :D...pa nije ovo auto koji ce svaki dan da vozi,vec ,eto ,kad mu se pri... neka sponzorusa vikendom,je l' tako sopocanin?
[offtopic]evo dok pisem,ovaj google sence mi izbacio reklamu :#
Električni bicikli
Brzina: 30-60 km, domet: 50-150km Dijelovi za jednostavnu samogradnju
mislim da je ovo savrseno za tvog ortaka - ne placas nista "drzavi" [ni ostalim institucijama] ,garant nema to svaka susa,moze da razvije strahobalnu brzinu od 60 [da,da,dobro si procitao SEZDESET!!!!] km na sat [/offtopic]
a sto se tice forda iz '86. ...pa taj auto je sad vec kanta za otpatke,to se samo u bananama kao sto je serimo vozi,to zagadjuje okolinu samo tako...
a ovo tvoje poredjenje plate-registracije po eu i u sr ,pa hajde malo poredi i ostale stvari ,npr. kako je potrosacka korpa [i to ne potpuna] skuplja od prosecne plate,to treba da te brine,a ne kako su djubrad,ne daju ti da se kurcis sa a8-icom [iako ocigledno nemas love za to]
jos jednom
HVALA TI :D:D:D:D:D
recite DA neplaćanju pretplate na rtv begeš
(\_/)
(X.x) This is DEAD Bunny. Copy DEAD Bunny into your signature
(> <) to stop him on his way to world domination.