Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

DID broj u Srbiji

[es] :: VoIP :: DID broj u Srbiji

[ Pregleda: 1273 | Odgovora: 5 ]

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

Vladimir Petrovic
Beograd

Član broj: 46572
*.dynamic.sbb.co.yu.

icon DID broj u Srbiji31.10.2007. u 21:25

Da li neko zna kako preusmeriti fiksni broj u Srbiji na VoIP? Da li Telekom nudi tu uslugu. Jedna firma sa kojom saradjujem i koja uskoro otvara kancelariju u Srbiji bi htela da ima dva srpska broja koja bi preusmeravala preko Interneta u njihovu centralu u Madjarskoj. Kako to uraditi?
31.10.2007. u 21:25 

pisac
Informatika & Telekomunikacije
Beograd

Član broj: 13046
*.smin.sezampro.yu.

icon Re: DID broj u Srbiji31.10.2007. u 22:14
To je zabranjeno po sadašnjim propisima. Nećeš naći nigde legalne DID brojeve.

Medjutim, možeš to izvesti u privatnoj varijanti: Uzmeš sopstvenu ISDN liniju, postaviš sopstveni sistem koji prosledjuje pozive na Internet ka VoIP telefonima ili centrali u udaljenoj kancelariji, i rešen problem.

Posalji mi privatnu poruku da ti dam linkove (ili potraži u googleu "inteligentne centrale" i slično)

[Ovu poruku je menjao pisac dana 01.11.2007. u 12:16 GMT+1]
Bravar je bio bolji, definitivno.
31.10.2007. u 22:14 

Paxy
Bojovic Petar
Računarski fakultet - Administrator mreže - Redovni..
Rusanj, Beograd

Član broj: 7003
*.skymusic.co.yu.

Sajt: a.paxy.in.rs

icon Re: DID broj u Srbiji09.11.2007. u 16:29
Sa odredjenim internet provajderima mozes, nezvanicno, da ugovoris uslugu prosledjivanja poziva sa fixsne telefonije na voip.
Fight with the best, die like a rest.
09.11.2007. u 16:29 

Kazo1
HR

Član broj: 99471
*.adsl.net.t-com.hr.

Sajt: www.freevoiphr.com

icon Re: DID broj u Srbiji05.12.2007. u 12:48

Citat:
Vladimir Petrovic: Da li neko zna kako preusmeriti fiksni broj u Srbiji na VoIP? Da li Telekom nudi tu uslugu. Jedna firma sa kojom saradjujem i koja uskoro otvara kancelariju u Srbiji bi htela da ima dva srpska broja koja bi preusmeravala preko Interneta u njihovu centralu u Madjarskoj. Kako to uraditi?

Imas milion varijanti Voip Gatewaya. Upisi u Google Voip Gateway i potrazi nesto sto ti pase po cijeni i karakteristikama.
Pozdrav
05.12.2007. u 12:48 

Zox
Belgija

Član broj: 4402
*.access.telenet.be.

icon Re: DID broj u Srbijipre 25 dana i 6h
Covek je pitao za DID (direct inward dial) broj u Srbiji (znaci srpski broj). To ne postoji u Srbiji. Nazalost. U svim okolnim zemljama (Hrvatska; Madjarska; Rumunija; Bugarska) mozes kupiti DID broj i raditi s njim sto ti je volja, preusmeravati gde ti dusa pozeli, samo kod nas jos ne. Ja to cekam k'o ozeblo sunce vec nekoliko godina...

Ako neko zna cak i neku "neoficijelnu" varijantu bio bih mu vrlo zahvalan za info. Cak bi mi i samo jedna extenzija (lokal) na nekom postojecem broju, itekako odgovarala.

Kao jedino trenutno resenje sam nasao kupovinu mobilnog broja pa uz jedan GSM gateway ga redirigujem na svoj asterisk u inostranstvu ali mi je to ipak skuplja varijanta obzirom da pozivi na mobilne brojeve u srbiji nisu bas jeftini. Zato bi mi jedan fixni broj, po mogucstvu 011 tako lepo legao...
27.07.2008. u 18:45 

Kazo1
HR

Član broj: 99471
*.adsl.net.t-com.hr.

Sajt: www.freevoiphr.com

icon Re: DID broj u Srbijipre 3 dana i 2h
Mislim da kroz Fritz mozes preusmjeriti fixnu liniju na VoIP.

Znači, neko te zove na Fixni broj u Srbiji a ti ga preko Fritzboxa preusmjeris na voip.

Jednostavnije i jeftinije od DID broja.

Pozdrav
18.08.2008. u 22:26 

[es] :: VoIP :: DID broj u Srbiji

[ Pregleda: 1273 | Odgovora: 5 ]

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.