pa dobro svako ima svoj izbor, po meni si osrenje dobor odabrao znaci ni dobro ni lose...
E sada sto se tice ovih vanrednih intervencija, kazes presao si 7000km za 6 meseci i menjao plocice na kocnicama i lezaj tocka a da je auto presao 150.000
Pa nmalo da uporedimo kvalitet.... Moj otac je 1991. godine kupio NOV Hyundai pony sada hje presao 145000km od 100.000 ima gas....
Motor je i dalje kao nov u besporekornom stanju, limarija malo losija u solidnom stanju za to god, e sada ovako. Ove intervencije o cemu ti pricas, na oko 130.000-135.000 km sam prvi put menjao lezaj tocka, prvo jedan prenji , pa drugi prednji na 140.000 km. Sto se tice pakni mislim da sam menjao 3 puta do sada prednje i jednom zadnje na oko 125.000km zadnje su inace dobos.... Od ostalih vanrednih intervencija izmedju 100.000 i 120.000 km sam promenio dve prednje spone, i kugle na prednjim tockovima i na ovoj killometrazi sam menjao i amortizere koji su inace original bile monroe fabricki ugradjeni. na oko 80.000km mi je otisao comutator u razvodniku paljenja neka elektronika mali deo platio sam ga cini mi se u to vreme 50 eur, i mislim da sam jednom imao problenma sa svetlima otisao mi je relej, menjani su simenrizi, na oko 120.000 sam menjao lamelu i mislim da od ostalog nisam nista menjao osim naravno guma....Sto se tice ostalog zamena ulja, filtera , kajisa.
Samo sam ovo hteo da napisem ako neko sumnja u kvalitet Japanaca /Korejanaca.
Inace skoro svi delovi su identicni kao za Mitsubishi Lancer/ Colt , a cene delova nisu mnogo skuplje u odnosu na nemacke , cak mislim da su iste cene ako bi se uzimali original delovi za nemacke aute a ne oni made in Turkey
ZALAZEM SE ZA UKIDANJE VOJNE OBAVEZE. svi koji misle isto neka pisu na private poruke!