Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Akumulator Banner ili Varta

elitemadzone.org :: AutoZone :: Akumulator Banner ili Varta

Strane: 1 2

[ Pregleda: 7037 | Odgovora: 21 ]

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

RS TURBO
Damir Mujagic

Član broj: 160054
89.146.184.*

icon Re: Akumulator Banner ili Varta22.02.2008. u 21:02
U BOSCH Silver akumulatorima se ne moze dosipati destilovana voda kao i u obicnim akumulatorima jer on u sebi ima neki postotak srebra (ne znam koliki je to postotak) i ti akumulatori mogu "trpiti" veca punjenja i praznjenja sto znaci mogu se isprazniti i ostati npr preko noci dok kod obicnih akumulatora to steti. Isto tako vrijedi i za punjenje. Oni imaju tu neku svoju tehnologiju sa srebrom u koju ja nisam toliko upucen ali eto toliko znam o njima a i imao sam BOSCH Silver i imam iskustva sa njim i dosta su dobri sto se tice ovog sto sam naveo za praznjenje i punjenje.

pozzz
anti-TDI
22.02.2008. u 21:02 

RS TURBO
Damir Mujagic

Član broj: 160054
89.146.184.*

icon Re: Akumulator Banner ili Varta22.02.2008. u 21:03
U BOSCH Silver akumulatorima se ne moze dosipati destilovana voda kao i u obicnim akumulatorima jer on u sebi ima neki postotak srebra (ne znam koliki je to postotak) i ti akumulatori mogu "trpiti" veca punjenja i praznjenja sto znaci mogu se isprazniti i ostati npr preko noci dok kod obicnih akumulatora to steti. Isto tako vrijedi i za punjenje. Oni imaju tu neku svoju tehnologiju sa srebrom u koju ja nisam toliko upucen ali eto toliko znam o njima a i imao sam BOSCH Silver i imam iskustva sa njim i dosta su dobri sto se tice ovog sto sam naveo za praznjenje i punjenje.

pozzz
anti-TDI
22.02.2008. u 21:03 

elitemadzone.org :: AutoZone :: Akumulator Banner ili Varta

Strane: 1 2

[ Pregleda: 7037 | Odgovora: 21 ]

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.