Sta da radim ???
Veliki dug za struju od 300 000 dinara, imam od 2007 godine. Od te godine, ja se brinem o majci (kuca se vodi na nju i sve ostalo),
jer je 2007 zbog psihcikog stanja ... otisla na pancevacki most i pokusala samoubistvo,gde je u otpusnoj listi navedeno da je to uradila, zbog
tada duga za struju od 4000 dinara. Od toga dana ja sam radno nesposobna, a 2009 godine gubim i supruga u saobracajnoj nesreci i tada
ostajem sama sa sinom i bolesnom majkom, kojoj je ustanovljen alchajmer. Ni trenutka nisam mogla da je ostavim samu, isla sam po hleb kada
sam sigurna da spava...Socijalni centar je obavesten o tome, i sve moguce sto moze sam pokusala da saniram nekako taj dug, nazalost bezuspesno.
Tek pre mesec dana, po izlasku iz bolnice dobila sam od lekara pisano da mogu da zatrazim za majku kucnu negu, sto sam i uradila, jer joj je sada
pronadjem i karcinom. U razgovoru sa prijateljima rekli su mi da dug za struju moze da zastari. Nisam upucena u to, ali nikako, pa vas molim da ako je
neko imao slicnih problema, poucen iskustvom odgovori na ovo moje slovo.
Napominjem da moja majka ima penziju od 13000 dinara, da sam svaki put njenog obitavanja u bolnici pronalazila bilo kakav posao, ne bi li mogla normalno da
zivim. U dugovima sam do guse, ipak, samo se bojim za struju jer ocekujem da ce je svaki dan iseci.
Hvala sto me citate.

dug za struju, potreban savet