Edit: zarsilic
Klasicno gasterbajtersko seljacko razmisljanje... Kad kazem seljacko ne mislim da vrijedjam seljake... zemljoradnike... vec se zna na sta mislim izraz "seljacina" se ne odnosi na farmera zemljoradnika... Ne znam treba li uopste komentarisati izjavu "uspeo si u zivotu jer vozis mercedesa" - uzas...
Lexus-a niko ne moze zvati "americki mercedes" niti tu ima ikakve logike... niti je on kopija mercedesa, niti ima veze sa amerikom osim sto se tamo prodaje...
Proizvoljne ocjene "lexus" je isto dosta skup" i slicne nisu bas primjerene ovom forumu... ono sto je nekome dosta skupo, isto to je nekome dosta jeftino, tako da nema potrebe komentarisati sta je skupo a sta nije...
Kad sam kupovao tojotu landcruiser v8 (nije lexus ali je slicno)... u istoj klasi sam mogao da kupim mercedesa GL-a 420 cdi (koji cak ni nema svu opremu koju ima toyota kao kdss i slicne stvari) ali je bio 40.000€ skuplji od nje... Sigurno necu reci da je GL skup ili da je lancruiser v8 jeftin... mozda sam trebao kupiti GL-a da bi uspeo u zivotu?
U zivotu se moze uspeti i bez posjedovanja bilo kakvog auta...
[Ovu poruku je menjao zarsilic dana 21.06.2011. u 00:31 GMT+1]