^Moguce je ovo sto pricas ali je to moj subjektivni osjecaj... U CG i u BiH je policija potkupljiva i to je ono sto meni odgovara... godinama sam prije polaska na put namjenski pripremao stos po 10 eura za potplacivanje jer volim malo brze da vozim... Kod nas se moze proci i na poznanstvo... meni je brat nacelnik sup-a Herceg Novi pa i njega nekad zovem kad bas pretjeram... ali normalno je to za ove nase prostore, tako ce biti jos godinama...
Ovo kad su me u Srbiji zaustavili na 65 taman sam se bio ukljucio inace bih isao tu vjerovatno 100.
Radi prekoracenja od 5 km/h sam morao da se maltretiram... ne primaju eure... to nikad nije bilo i toga nema u HR, BiH i CG... Dobro, mozda sam ja naletio bas kad im je kontrola neka jer mi se policajac maltene izvinjavao sto ne smije da uzme eure kad sam htio da ga castim samo da me pusti... Dobro sam ja prosao jer je i nudjenje mita krivicno djelo...
Najbolje je kad je policajac po malo namazan... onako kad je mangup... onda se sve lako dogovori. Najvise poroblema covjek moze ocekivati od polupismenog magarca kojemu je uniforma nesto najbolje sto mu se desilo u zivotu i koji hoce da se dokazuje i da lijeci svoje komplekse jer su mu dali da stavi par zvjezdica i liniju na ramenu...
[Ovu poruku je menjao Nocni dana 05.08.2011. u 18:46 GMT+1]
[URL=https://instagram.com/autocentarbmax?
igshid=19lyomje5do6p]
auto centar B-MAX[/URL]