caoo svima!
Resio sam da malo poboljsam prednju rasvetu auta i posto u ponudi ima nekoliko mogucnosti,hteo bi da mi kazete sta je najbolje resenje...
ponude glase ovako:
-H4 svetla narva (mislim da su u pitanju halogena svetla)
-Xenon neki plavicast sa nekim relejima i potrebno mi je da nadjem neke dodatne adaptere...
i hteo bih da ugradim i maglenke...
e sad . . . recite :)
0
vladd
Član broj: 37217 Poruke: 12060 *.dynamic.isp.telekom.rs.
Drugo: Ako ce da bude rasprava kao sa Yugom da je cvrsci od 206 onda nista od teme
Trece: Ne mozes tek tako da rasturas auto i ubacujes farove koje ti se svide, tu je odabir uzak. Uzimas tipske originalne ili aftermarket. Budzenje drugih farova je izvodljivo samo ako znas da radis sa limarijom i varenjem iste, gitovanjem, radis sa pleksiglasom.....(nije neka mudrost al ajde) i ako imas dovoljno vremena.
Cetvrto: Postoji tema ako si hteo informacije za xenone, a budzenje sa nekim "Xenon plavicast sa nekim relejima i potrebno mi je da nadjem neke dodatne adaptere..." nerazumno...da li ovo znaci da imas vec balaste a trebaju ti sijalice? ili imas releje sa starog telefona pa ....???? 10k ti je suvise plavo, tako da spomenutih 10k nisi spomenuo zbog poboljsanja vidjlivosti, vec zbog poboljsanja da te bolje vide...ili cupike ili panduri....biraj, i jedni i drugi ce da te zaustavljaju...i sa takvim 10k po magli i kisi ce izgledati kao da nisi ni ukljucio svetla....a upravo takvi dani i dolaze
heh... mozda sam grubo postupio u vezi teme cvrstoce pezoa, hvala sto ste me uputili... izvinjavam se ako sam nekoga uvredio... Nisam imao veze u vezi limarije,a sada sam i vise nego upucen,hvala jos jednom...
mmm,u vezi sadasnje teme ovako
Auto je jugo,pa sam hteo da menjam kruske za neki bolji tip svetla... ja sam razmisljo da kupim nove PAL farove za juga,i da ubacim ili xenon ili halogena svetla...
koliko sam u to upucen,trebace mi sem novih farova i releji i verovatno jos nesto... ne netu sam gledao silver star i night breaker xenone,pa odatle znam za one plavicaste xenone,hteo sam da vidim iskustva ljudi sa halogenkama...
i mislim da je ukupna investicija za plavicaste xenone 100 +- evra
nadji masku od G1 sa duplim farovima jer pasuje za juga bez ikakvog budzenja...i opet te ne razumem zasto ides u plavo....??????.......i zasto lupati glavu sa "relejima" i nekim PAL Rc kit kada imas komplet HID od 4300 do 12000 K za 40e. I opet...zasto lupati glavu i menjati H4 kada u far od Yuga ne moze nista drugo, cak i da nabudzis onda nemas duga, ili ako ubudzis drugi far moras da se zezas oko elektrike i limarije, a sa H7 ili H1 ti ne dobijas procentualno jacu sijalicu vec samo manju sijalicu
Najjednostavnija kombinacija i najjeftinija....novi far za Yuga sa H4-3 ili H4-4 HID sijalicom koje god hoces boje i maglenke
davidm91ne netu sam gledao silver star i night breaker xenone,pa odatle znam za one plavicaste xenone,hteo sam da vidim iskustva ljudi sa halogenkama...