Odigrao Syndicate, preporuka - odlicna igra, odlicna grafika ali malo smaraju neki efekti koji su u pocetku zanimljivi ali kasnije postaju recimo dosadni, nista strasno. Kako god - odlicna igra.
Instalirao sam sinoc Mass Effect 3 na W8. Najvise da probam osmicu i igre ali, naravno, i da probam toliko najavljivani Mass Effect 3. Sve je proslo bez problema, malo duze traje jer na disku zauzima 10,5 GB.
Pa... sta znam, nisam uspeo da "skipujem" naraciju i dobar deo pocetka koji je kao deo filma u kojem je grafika losa. Tako sam mislio dok nije pocela igra! Kad je pocela ukapirao sam da je u stvari takva grafika u igri, sto znaci jako losa. Ne samo zato sto se ocekuje najavljivano "cudo" od izgleda. Najvise zato sto je Mass Effect 2 bio graficki savrsen u svoje vreme pa sam ocekivao da bude makar tako a ako bude bolje, jos bolje. Medjutim, apsolutno sam razocaran grafikom, kompletnim izgledom, protivnici smesno izgledaju, smesno se krecu, linearno se sve desava... Uopste mi se ne svidja. Nisam dugo igrao jer me smara to sto ne moze da se izbegne gledanje cut scena, bar ja nisam nasao kako se to radi. Dijalozi mogu da se ubrzaju pritiskom na Space ali samo do nekle, a onda ostavis misa i tastaturu, navalis se i gledas, gledas, gledas...
Ako neko pocne da igra bilo bi dobro da napise utiske, ovo su moji. :)
Pozdrav!
"Grand Magus and Supreme Wizard of professional
audio applications in the known universe and beyond"
E-Mail:
[email protected]
Home Page:
http://www.linkedin.com/in/sceka
:) "Nije ti palo na pamet da nekom inteligentnijem postu daš lajk?" (By Nebojsa)
Pravi biser: „Sada sumnjam da bih ucestvovao u poboljsavanju Nebojsinog foruma.”