Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Brza posta i provera sadrzaja posiljke

elitemadzone.org :: MadZone :: Brza posta i provera sadrzaja posiljke

Strane: < .. 1 2 3

[ Pregleda: 4503 | Odgovora: 45 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

tasicss
Vranje

tasicss
Član broj: 204760
*.dynamic.isp.telekom.rs.

Sajt: Skype: tasicss

icon Re: Brza posta i provera sadrzaja posiljke10.01.2012. u 21:47 - pre 498 dana i 12h

Citat:
Ja ne znam zasto primaoci zelie da otvaraju pakete i narusavaju originalnost i privatnost posiljke.

Da bih bili sigurni da im posiljaoc umesto laptopa nije poslao ciglu, onda kada plate i kad vide da je cigla vec je kasno dok posiljaoc zadovoljno trlja ruke jer zna da ce ciglu prodati stotinak € a da naivan primaoc nece imati mogucnosti da utvrdi sadrzinu paketa. To je istina.
"The quieter you become the more you are able to hear"

Odgovor na temu

CoyoteKG

Član broj: 70939

icon Re: Brza posta i provera sadrzaja posiljke10.01.2012. u 22:30 - pre 498 dana i 11h
netacno...

Meni nije jasno zasto bi neko kupovao od tako sumnjive osobe kurirskom sluzbom? Ako nema toliko poverenja da misli da mu nece uvaziti reklamaciju primiti posiljku nazad...

Kupovinu preko interneta mogu da razumem recimo ako kupujes

- preko limunda (samo od ljudi sa preko 100 pozitivnih ocena)
- gigatrona
- winwin-a
- bilo koje tako renomirane firme...

Ovako da kupujem "alternator" ili "auspuh" od nekog preko oglasa... jedino da sam spreman da prihvatim rizik. Pa ako puknem, jbg, moj rizik. I to nema veze sa kurirskom sluzbom.

Stvarno mi nije jasno, kako vama nije jasno...

Odgovor na temu

Marko_L
Marko Lošonc
Founder and Owner, Jurassic Software
Beograd

Marko_L
Član broj: 20532
*.dynamic.sbb.rs.

Jabber: Marko_L@elitesecurity.org
Sajt: www.linkedin.com/in/marko..

icon Re: Brza posta i provera sadrzaja posiljke11.01.2012. u 00:10 - pre 498 dana i 10h
Laptopovi

Upravo tako. Ljudi treba da shvate da za neke stvari u životu ne postoje nikakve garancije. Kupovina polovne robe od nepoznatog prodavca, pa još i na neviđeno, spada u jednu od tih stvari. Dakle, ko nije spreman da preuzme ogroman rizik, jednostavno ne treba to da radi. Ko ne želi da rizikuje, kupiće to tamo gde će dobiti pismenu garanciju, račun i sve što uz to ide, pa će u slučaju problema imati kome da se žali. A pominjanje kurirskih službi ovde je potpuno nepotrebno, jer je njihova jedina obaveza da isporuče pošiljku iz tačke A u tačku B, ništa više, ništa manje od toga, a sve što se tiče same pošiljke je između prodavca i kupca.
-Odracuonogakomijedrpiorazmaknicu.
-Ne rxdi mi txstxturx, kxd god hocu dx ukucxm "x" onx ukucx "x".
-Ko kaaz e da ja neuummem da kuuca m.
-Piše "Insert disk 3", a jedva sam i ova dva ugurao u drajv
-Postoje samo dve osobe kojima verujem, jedna sam ja, a druga nisi ti

Odgovor na temu

boki78
Bojan Cvetković
Pančevo

Član broj: 30874

icon Re: Brza posta i provera sadrzaja posiljke13.01.2012. u 00:06 - pre 496 dana i 10h
Danas sam dobio naručenu karticu, sve je bilo neotvoreno i lepo zapakovano, garancija unutra lepo složena, u pitanju je renomirana prodavnica kompjuterske opreme iz Beograda. Pošiljka mi je stigla preko City Express-a, pitao sam kurira da li bih mogao da otvorim paket ispred njega ali sam dobio negativan odgovor, rekao je da on samo isporučuje pošiljku. Uglavnom možda je drugačije kod drugih kurirskih službi ali suština je kao što su neki već napisali da se naručuje samo od sigurnih prodavaca i po mogućstvu ne preterano skupa roba. Jedino tako možete da zaštite sebe kao naručioca.

Odgovor na temu

Aleksandar Đokić
\??\\C:\Earth\Srb\Beograd

Član broj: 13478

Sajt: rs.linkedin.com/pub/aleks..

icon Re: Brza posta i provera sadrzaja posiljke13.01.2012. u 03:22 - pre 496 dana i 6h
ja sam narucio laptop preko gigatrona juce pa cu javiti utiske kad stigne...

Odgovor na temu

New Village DC
Projektant hardvera
Srbija

Član broj: 65539

Sajt: www.itnetwork.rs

icon Re: Brza posta i provera sadrzaja posiljke13.01.2012. u 04:02 - pre 496 dana i 6h
Radio sam u prodavnici IT opreme, i mogu da kazem da je redovna praksa bila slanje kurirskom sluzbom. Salje se dobro upakovani proizvod, racun i garancija. Mislim da danas u Srbiji svi to rade i da ne bi trebalo da bude problema. Ako se problem i javi onda su u pitanju neke "krs" firme :)

Monitori i laptopovi su najzahvalniji za transport, jer imaju dobra fabricka pakovanja. Dok recimo HDD mora da se iz fabrickog (20 komada) prepakuje u neko novo pakovanje.
Ovi se prepanuše, a Marko, onako srdit iza sna, uze jednog po jednog darivati: kog
sabljom, kog buzdovanom. Nije se ni triput okrenuo, a već svih sedam s dušom rastavi.

Odgovor na temu

elitemadzone.org :: MadZone :: Brza posta i provera sadrzaja posiljke

Strane: < .. 1 2 3

[ Pregleda: 4503 | Odgovora: 45 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.